Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Efamol och stressbalans

Dessa är dom senaste tillskotten i min hylla med vitaminer osv. Läste på lite en kväll för ett tag sedan och kände att detta vore perfekt för mig. Så beställde direkt! Den som heter ”stressbalans” doftar verkligen julmust enligt mig, haha! Så får alltid sådan julfeeling när jag ska dricka den. Och jag älskar ju julmust så klagar inte 😉

Lite info om dessa (tog den från apoteas hemsida): 

–  Efamol är till för att få hormonell balans i kroppen och innehåller nattljusolja som innehåller fleromättade omega-6 fettsyror och är extra rik på gammalinolensyra GLA. GLA har stor betydelse för huden och för andra viktiga funktioner i kroppen. GLA kan omvandlas vidare till arakidonsyra, som är en av de vanligaste Omega-6 fettsyrorna i hjärnan. Nattljusolja bidrar till en hälsosam hud. Efamol innehåller också vitamin E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

– Holistic StressBalans är ett kosttillskott i form av flytande örtextrakt med välkända adaptogener som ashwagandha, rysk rot, schisandra och rosenrot. En adaptogen är ett biologiskt ämne som ökar kroppens förmåga att anpassa sig till olika negativa faktorer som påverkar den. Ashwagandha och rysk rot bidrar till att hjälpa kroppen att hantera stress och att bibehålla fysisk och mental balans och kan bidra till mer fysisk och mental energi. Rysk rot stödjer kroppens immunsystem. Schisandra kan öka förmågan att anpassa sig till stress.Rosenrot hjälper kroppen att anpassa sig till emotionell stress och fysisk ansträngning. Lakritsrot är en antioxidant.

Kommentarer

  1. Carro

    Hej! Känner du att din hy blivit bättre sedan du började med efamol/jättenattljusolja? Jag har periodvis problem med att jag får aknebölder under huden och tänkte börja med Efamol. Håller tummarna då jag mår väldigt psykiskt dåligt av min dåliga hy och mina akneärr. Hatar det och vill helst inte visa mig ute 😭

  2. Cissi

    Hej 🥰 Kan du inte blogga lite om Kalaset och vad Jason fick i födelsedagspresent av er? Sedan undrar jag när det kommer träningstips du tipsar om? Alltså övningar du gör på gymmet med fria vikter m.m. (alltså inte maskiner).

    Kram kram 💞

  3. S

    Hej!
    Jag har mått jätte jätte dåligt och vrf jag ens skriver det här och till dig är inte för att andra ska tycka synd om mig. Det gick så långt att jag ville ta självmord… Men som tur är vill jag inte det idag.
    Jag blir så stark av att lässa din fantastiska blogg och kollar typ varje kväll på din Youtube kanal haha! Skulle va kul om du ville ta kontakt med mig, skriv det isåfall vill ge ut min email adress men det beror ju på om du vill ta kontakt! Du är girl power! Men ser du email adressen man fyller i när man kmt?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gud 🙁 tycker verkligen att du måste söka hjälp! För så ska du INTE gå runt och känna. Stor kram till dig och tack för så fina ord <3 Ser tyvärr inte din mail 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish