Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mycket tårar

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en fin helg!

Fy vad jag är dålig på att uppdatera. Skäms så mycket för det då detta trots allt är det jag livnär mig på. Men allt är så tufft just nu. Känns som att jag bara släcker bränder överallt och gör det absolut mest nödvändiga då det är för mycket att ta tag i + två barn på det som kräver rätt mycket båda två just nu. Jag är ju fortfarande lite mammaledig på sidan av med Jolie också så försöker ändå att ge mig själv den tiden med henne också då hon kommer att börja på föris till nästa år.

Iallafall.. I perioder mår jag jättebra i allt detta med skilsmässan men denna helg har verkligen knäckt mig helt. Är dock glad över lördagskvällen och söndagsförmiddagen då jag fick åka iväg med sju underbara tjejer och bara äta gott, gå på spa och dansa hela natten lång. Världens bästa brudar har jag! Så tacksam över att jag är omringad av så starka och underbara människor som gör mig så himla glad. Och ännu mer tacksam över att jag får kalla dom för mina vänner.

Annars har helgen varit tuff. Tycker det är jobbigt med allt som har med juridik, ekonomi, bodelning osv att göra. Det tar verkligen all kraft av mig då det är SÅ mycket att ta tag i, bestämma, gå igenom papper kring. Så mycket siffror, pengar och annat som ska lösas och allt är bara stressigt. Känner mig så himla maktlös direkt jag tänker på allt sådant här och så kom mer tårarna.

Idag ska jag göra bort massor med jobb och försöka komma ikapp med allt jag ligger back med. Och så ska jag vara med kidsen, träna och lösa lite saker som har med ekonomi att göra.

Önskar er en härlig start på veckan. KRAM.

Min topp hittar ni: HÄR

Byxor: HÄR (kan verkligen rekommendera dessa brallor då dom är sååå sköna, sitter sjukt snyggt och liksom trycker till där man vill att det ska trycka till. Eller ja, ni förstår nog hur jag menar hur konstigt det än låter, haha. Och så är dom på nedsatt pris just nu! Och det viktigaste av allt är att dom är bekväma)

Tog inte alls mycket bilder i helgen utan var mer aktiv på insta story! =) 

Kommentarer

  1. Jessica

    Du förtjänade att få gå ut och ha kul och bara umgås med människor som ger dig ny styrka och energi när du går igenom allt du går igenom ♡

    Måste bara få fråga, på Instagram i helgen så la du ut när ni lekte någon rolig lek med en låt till. Vad heter de ? 😁

    Din blogg är fantastisk och det är du med!

  2. Camilla H

    Jag måste först och främst säga att jag älskar din blogg och har följt dig sedan du var gravid med Jason. Jag tycker att du är en otroligt stark kvinna och fler borde vara som du 💕 Men jag sitter här med tårar i ögonen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen…Jag har alltid tyckt att ni har varit det ”perfekta paret”, som gör allting tillsammans och verkar så lyckliga tillsammans. Jag och min man har varit gifta sedan 2015. Vi har två barn på 8 och 6 år. Vi gör inte alls mycket tillsammans, vilket jag önskar att vi gjorde. Även om vi har det ”bra” så känns det mer som att vi bara ”löser av varandra” när det gäller barnen. Jag har alltid drömt om att flytta till hus medan barnen är små men min man tycker inte att det är nödvändigt med gemensam ekonomi, vilket har lett till att vi liksom aldrig kommer upp till en handpenning. Jag går ständigt runt och irriterar mig på honom för ”småsaker” men vill bara få lite råd…När tycker DU att det är dags att lämna sin man? Jag bara velar och velar men tänker alltid på barnen i första hand. Tänk om de blir negativt påverkade om vi skiljer oss? Vad tror du?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår helt <3 Underbara du <3 det är jättesvårt att säga då det är helt individuellt. Man vet när man är redo. Till slut så kommer man till en punkt där man faktiskt kommer till den insikten. Ingen annan kan nog svara på det. Lyssna inåt och följ ditt hjärta och din magkänsla. Du vet bäst. Lyssna inåt <3 stor kram till dig. Och nej, barnen mår bra när föräldrarna mår bra. Är inte du lycklig så känner dom av det. <3<3

  3. Nina

    Går igenom en separation just nu med och du sätter ord på allting så bra.. man mår dåligt till och från med mycket tårar men ändå finns ett slags lugn och man bara vet att det trots allt är rätt beslut. Får verkligen energi av dig när jag läser dina inlägg. Påminns om att hålla mig stark genom allt och att allting blir bra i slutändan! <3 Tack för det!

  4. Carola

    Jag vet hur jobbigt det är med skilsmässa… så mycket att fixa. Skönt att du fick ha roligt med tjejerna iallafall 🙂 stor styrkekram till dig ❤❤

  5. StrongerLife

    Det set så gott ut alltihopa!!
    Vad tråkigt att du mår dåligt, man vill ju att allt ska vara bra hela tiden men det är ju så i livet, upp och ner.
    Hoppas det snart går över finis. Hoppas allt snart är löst.
    Stor kram och ha en ny fin vecka

  6. A

    Ammar du fortfarande Jolie? Önskar att jag orkat amma lika länge som du men var superless efter 1 år och då slutade jag. Styrkekram 💜

  7. Alva

    Kämpa på fina du! Man måste få pausa när det blir allt för mycket. Ingen idé att bara göra saker för att man ”måste” ibland. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish