Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Torsdag redan och dagarna går så himla snabbt. Tycker på något vis att det är väldigt skönt just nu då det är så mycket känslor i mitt liv som jag vill komma vidare ur just nu.

Dagens planer: 

– Läkarbesök

– Jobba

– Träna

– Övningsköra

– Möte i eftermiddag med ett företag som jag ska jobba med en hel del nu framöver som finns här i Umeå.

– Handla vinterskor till kidsen.

– Städa och rensa igenom mina garderober igen. Påbörjade detta igår och nu när jag faktiskt bor ensam i huset så fick jag plötsligt så mycket mer plats och ett par lådor till åt alla mina plagg.

Har börjat vänja mig vid att vara själv nu och jag trivs faktiskt väldigt bra i mitt egna sällskap. Gick snabbare än jag trodde! Har så fullt upp om dagarna med så hinner inte riktigt tänka efter heller mer än om kvällarna när jag landar med datorn i soffan. Och det är rätt mysigt tycker jag. Gårdagen var så himla bra. Fick besök av barnen och deras pappa på morgonen och hjälp med lite jobb och mot kvällen mötte jag upp min lillebror spontant efter att jag hade gymmat. Han hämtade upp mig och vi käkade middag i stan tillsammans. Så mysigt! Blev sååå mycket skratt och babbel som alltid med honom. Han är världens bästa! Och så passade jag på att hämta ut massor med paket nu när jag ändå fick skjuts hem, haha =)

Önskar er en jättefin dag! KRAM!

Kommentarer

 1. Anna

  Hej! Tänkte på det du skrev att du fick besök av ”barnen och deras pappa” kan du inte fortsätta skriva F eller Fjodor? För mig låter ”barnens pappa” som någon som du inte tycker om, någon man inte gärna nämner vid namn eller någon som vill vara anonym. Det känns inte som det är den relationen du och Fjodor har trots er separation. Hur tänker du kring det?
  Lycka till med körkort och ditt ”nya” liv!! 🙂

 2. Kirsten

  Hej Gabriella. Vill inte vara för nyfiken, bor du själv med barnen i huset nu? Du behöver inte svara. Tycker om och läsa din blogg. 🙂

 3. Kikki

  Jag imponeras verkligen så mycket av dig och din inställning.

  I januari så kom min partner sedan 8 år och sa att han ville separera och där och då rasade min värld. Det kom inte oväntat utan vi hade haft våra problem en tid men ändå blev det sådan chock. 1 april flyttade han ut, 4 april åkte vi utomlands med hans familj och när vi kom hem den 17 april så flyttade jag. Så i över ett halvår har jag nu bott själv och jag har inte vant mig vid ensamheten alls, jag gråter dagligen och saknar honom sååå mycket.

  Jag är så glad för din skull att du slipper gå igenom samma känslostormar utan kan se det positiva i livet och så och låta dom känslorna få mer utrymme än dom negativa. Jag hejar på dig!

  1. gabriellajoss

   Men vad snäll du är, tack <3 Så kommer det att bli för dig med snart!! Tillåt dig själv att gråta och vara ledsen – det har jag också gjort. Allt kommer bli bra, jag lovar <3 skickar den största peppkramen till dig!! DU kommer att klara detta och du är helt fantastisk. All kärlek <3

 4. Nellie

  Hej Gabriella! Vill verkligen berömma dig för din blogg. Kikar in här ibland och tycker det är så himla trevligt att läsa den och ta del av ditt liv. En fråga från en nybliven förälder – hur gör du och Fjodor angående leksaker, bilstolar och t.ex. ytterkläder till barnen? Delar ni lika eller är det en av er som köper allt? Hjälps ni åt att bestämma vad de får eller är det en av er som sköter det? Har det blivit någon skillnad nu jämfört med tidigare. Hade varit intressant att veta hur ni gör. Ha det super du är bäst Mvh Nellie

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss