Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

20 saker om mig

– Jag gick i dans från att jag var liten till att jag flyttade hemifrån när jag var 15. Då hade jag inte råd att fortsätta.

– Jag gnisslar tänder i sömnen när jag är stressad

– Jag klarar inte av skräckfilmer. Har fortfarande mardrömmar från skräckfilmer som jag såg med mina kompisar när jag var 12 år, haha. Typ “The Omen”, haha.

– Jag älskar all choklad förutom mintchoklad. Klarar inte av det!

– Det tråkigaste som finns är att borsta tänderna. Kanske för att jag har så extremt lite tålamod…

– …Och på tal om dåligt tålamod.. Ni anar inte hur många klädesplagg jag har dragit sönder för att jag inte har tålamod nog att gå och hämta en sax och klippa bort lappen utan bara sliter och drar istället, haha.. Och så sitter jag där med en helt ny tröja med ett stort hål i sedan.. Det sjukaste är ju att jag aldrig lär mig utan gör det om och om igen.

– Jag byter telefon ungefär var tionde månad. Jag jobbar ju dock på min telefon hela tiden så det är nog inte så konstigt att den alltid går sönder till slut. Min dator har jag dock haft sedan 2014 och den fungerar fortfarande så vet inte riktigt om den ursäkten är godtagbar nu när jag tänker efter.. =)

– Jag har alltid på tvn om jag är ensam hemma för att inte känna mig lika ensam.

– Jag duschar alltid i badkaret för att det är skönt att sitta ner, haha.

– Jag har aldrig brutit något ben i kroppen eller haft hål i tänderna.

– Mitt hjärta slår extra hårt för Barcelona. Det är en av mina absoluta favoritstäder.

– Jag är allergisk mot myggbett. Har varit inne på akuten på grund av problem med myggbett flera gånger. Minns en gång när jag var på klassresa i gymnasiet och fick ett på baksidan av låret. Till slut kunde jag typ knappt stödja på benet för att det blev så rött, varmt, ont och svullet.

– Jag hatar att gå runt utan strumpor.

– Jag tycker att det är jättetråkigt att leka med mina barn. Däremot så älskar jag att läsa, pyssla, spela spel, involvera dom i matlagningen osv. Men just att sitta på golvet och leka med leksaker tycker jag inte är kul alls. Deras pappa däremot älskar det så vi har alltid kompletterat varandra rätt bra där.

– När jag gick i mellanstadiet hade jag ett tandsmycke på en framtand som var guldig och såg ut som en glad smiley, haha.

– Jag tatuerade mig för första gången i smyg när jag var 14 år och ljög för den som gjorde den att jag var 18 år.

– Jag hade en period i mitt liv där jag solade solarium VARJE dag. Idag solar jag nästan inte alls.

– Under slutet av förra året så var jag helt säker på att jag hade diabetes då mitt blodsocker låg jättehögt ibland. Det var dock även extremt lågt ibland. Gjorde massor med undersökningar och prover och det konstaterades att det berodde på stress i mitt fall. Galet ändå vad just stress kan göra med kroppen.

– Jag har aldrig använt nässpray eller använt ögondroppar i hela mitt liv

– Jag hatar verkligen jeans. Det är det oskönaste jag kan tänka mig att ha på mig.

Kommentarer

 1. Mia

  Igenkänningsfaktor på det där med tålamodet och hål i nya kläder – lär mig ALDRIG! 😂 Även det att leka, däremot kan jag sitta och pyssla/läsa etc i TIMMAR! 😍

 2. Elli Coleman

  Är det svårare att få bilder till Instagram och bloggen nu när du inte bor tillsammans med F? Tar du dom själv eller hur gör du? Kan du snälla skriva ett inlägg om det då jag verkligen undrar. Min blogg är mest fylld av bilder på barnen då jag aldrig har någon som har bilder på mig.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nejdå, han hjälper mig mycket ändå 🙂 <3 vi hjälps åt som vanligt med mycket och det är rätt skönt. Förstår det!! Kram <3

 3. Jenny

  Haha! Känner igen mig så otroligt i det här med att inte ha tålamod! Jag hatar också att tvätta bort smink och borsta tänderna av den anledningen, missar alltid slutet av tv-program för att jag alltid zappar i pausen och sen glömmer bort att jag tittade på något (orka vänta under reklamen liksom!

 4. Leoni

  Jag är preciiiis likadan med lappar hahaha! Antingen rycker jag bort dom eller så klipper jag för snabbt så att det blir hål oavsett, vet inte huur många tröjor min farmor har fått sy ihop 😂 <3

 5. lollo_2

  Kommentaren om lek med barnen ,samma här ! Hahah
  Men deras pappa gillar det , så vi kompletterar också varandra på den biten i alla fall.
  Man kan ändå vara världens bästa mamma för det juh! Älskar din ärlighet du är så skön <3 <3 <3 😉

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss