Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Stockholm och frisörbesök

Hej fina <3

Hoppas att ni mår bra. Jag startar min morgon med ett frisörbesök och lite gym innan jag åker till Stockholm. Har en del möten som väntar och så ska jag träffa en vän ikväll och bara mysa och äta middag. Känns skönt att komma iväg för en natt då jag har så mycket i huvudet som snurrar just nu. Brukar kännas bra att ta lite distans från hemmiljön när känslor och tankar tar över.

Igår kväll kom F hit och vi åt tacos. Han ska bo i huset nu under hans dagar med barnen i och med att jag är borta så han sov över här hos oss igår för att det skulle bli smidigare. Barnen är fortfarande hostiga och det känns lite som att sjukdomen aaaaldrig kommer att släppa.. Hade helt glömt hur tuffa vintrarna kan vara just med alla förkylningar och sådant. Just hosta kan ju också sitta i under en evighet känns det som! Hoppas verkligen att dom får bli friska snart.

Önskar er en jättefin onsdag. Stor kram!

Piggade upp med lite färgglada tights igår. Fick också hjälp att köra bort alla grejer utomhus till förrådet så nu är studsmattan nedplockad och utemöblerna redo för vintern. Skönt att ha det gjort! 

Många frågar vad jag gör tacos av istället för köttfärs och jag kör mest på sojafärs från Hälsans kök! Brukar slänga i bönor med eller så kör jag gröna linser eller typ riven morot och zucchini som jag river och steker med tacokrydda. Låter kanske konstigt men blir jättegott! Har också gjort på svarta bönor och champinjoner! Finns ju så många alternativ och det mesta blir rätt bra då det ändå blandas med så mycket annat också. Mitt bästa lifehack är iallafall fryst bönmix. Tycker inte det är det godaste när det kommer till bönor men det är gott i tacos om man vill blanda ut färsen lite =) Mina barn älskar dessa också! Blir förresten nästan full i skratt när jag tänker på att jag äter tacos typ varje kväll efter att barnen har somnat. Det är typ mitt godaste på sena kvällar och jag tröttnar aldrig! Föredrar för övrigt nästan alltid mat före fika, godis, chips osv =)

Kommentarer

 1. Linn

  Tips mot hosta, ta en gullök och skala och dela den, häll på kokande vatten och ställ detta i en skål bredvid sängen. Hjälper väldigt bra mot hosta på natten. Kör alltid med det när mina barn har hosta.

 2. Emma

  Du måste testa att göra cashew tacos!
  Blötlägg naturella cashewnötter i någon timme, sen häll av vatten, grovhacka och stek sen med tacokrydda, magiskt 😍😍

 3. Maria

  Hej Gabriella, känner igen det där med mat. Jag är lika äter mycket hellre god mat och olika chark delikatesser istället för söta saker 🙈
  Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss