Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är jättebra med er!

Blev en sååå sen kväll för mig igår. Gör ju i ordning julkalendern och alla luckor och det tar så mycket mer tid än vad man kanske kan tro. Matilda (och några fler tjejer) på LOPPI gör ett så fantastiskt jobb och roddar med allt, har direktkontakt med företagen och ordnar med vinsterna. Skrev till henne igår att hon verkligen är GRYM som får ihop allt för det är hon verkligen. Är så tacksam att jag får jobba ihop med så drivna, engagerade och positiva kvinnor. Blir så otroligt inspirerad och motiverad av varenda en som arbetar på LOPPI och som kan ha tusen bollar i luften samtidigt. Är evigt tacksam att jag flyttade mina kanaler till dom under 2015 och det är nog det bästa beslutet jag har tagit när det kommer till mina sociala medier. Har fått vänner och kollegor som jag kommer att ha för resten av mitt liv. Men ja, det blev en sen kväll igår! Har så mycket på gång också som jag ska dela med mig av till er i början av nästa år. Är så sjukt peppad! Så satt och knappade på datorn halva natten och sedan fick jag för mig att jag skulle dammsuga också mitt i allt =) När jag väl får för mig att jag ska städa något så bara måste jag göra det. Får ingen ro i själen annars, haha.

Idag får jag tillbaka mina älsklingar och ska njuta av dom så mycket jag bara kan. Vi skulle egentligen på middag hos vänner ikväll men dom fick ställa in på grund av sjukdom så vi ska bara mysa hemma. Annars kommer F hit snart och hjälper mig fota lite och efter det ska jag ta med Jolie till gymmet medan hon sover i vagnen och Jason är på föris.

Är så peppad på resten av veckan då vi har så mycket roligt inplanerat. Både nu när jag har kidsen men även i helgen när jag är barnfri.

Och så mina tråkiga måsten idag: 

– Göra klart och skicka in månadens bokföring. Trodde att jag var klar med det igår men kom på att jag hade missat några papper. Så det ska jag ordna idag.

– Betala räkningar. Både privat och företagets.

– Vattna alla tusen växter som jag har: Hatar att jag har så många och att det tar en evighet att vattna alla men älskar dom ju samtidigt så det är sååå värt det.. Men lite hatkärlek med andra ord då som ni kanske märker, hehe.

– Plugga teori

– Göra klart två utkast för samarbeten och skicka in.

Önskar er en jättefin onsdag. Stor kram!

Min lilla nakenfis som alltid ska klättra upp i min famn när jag sitter vid datorn. Älskar, älskar, älskar henne <3

Kommentarer

 1. Christina

  En liten fundering. Hade du ngn erfarenhet av att köra bil innan du började på körskolan eller var du helt grön. Hade du någonsin provat manuell? Du verkar klara momenten snabbt ( i positiv bemärkelse). Kram Christina

 2. Wilma

  Halloj! Har du och F nyckel till varandras hem? Och kan ni fortfarande tänka er att åka utomlands tillsammans i sommar med barnen? Kram

 3. Mira

  Är det vanligt att föräldrar låter sina barn komma upp nakna på ens kläder? Jag tänker på kiss och bajs, klart det kan finnas kvar lite. Eller åkte byxorna direkt i tvätten efter? Nyfiken icke-mamma som kanske inte vet hur det är 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Haha vet inte hur andra gör men hos mig är det vanligt 😀 kiss och bajs ingår väl lite när man har barn så är rätt så obrydd om det nu för tiden. Sedan åkte blöjan på efter ett tag men det är ju skönt även för barnen att bara få springa utan ibland 🙂 kram <3

   1. Sofia

    Är 2-barns mamma med barn i samma ålder som Gabriella och de går ofta nakna! Lite kiss eller bajs är faktiskt inte hela världen😉

   2. Therese

    Hahaha kiss och bajs ingår i småbarnslivet!! Det är inget man ens tänker på som förälder efter ett tag! Det är bra för underlivet att gå utan blöja, det blir instängt i blöjan.
    Så jag skulle tro att det är relativt vanligt! Vi försöker potta våran 2-åring o han både kissar o bajsar lite överallt nu under denna tid haha

  2. StrongerLife

   Det är nog olika hur alla gör, jag har aldrig gjort det. Inte gränsle i alla fall, just av hygieniska fall. Men som sagt, finns inte rätt eller fel, man gör som man vill i ens familj.

 4. Christina

  God morgon,
  Man blir så peppad när man läser din blogg, tycker jag. Haha dammsuga mitt i natten…. Det kan man ju göra när man bor i hus….
  Hoppas din teori och körningar flyter på bra. Jag hade min första lektion igår och det gick bra, Ska sätta mig och plugga teori nu. Stor kram och ha en fin dag /Christina

 5. Matilda

  God morgon!
  Låter som en produktiv och bra dag. Så roligt att ditt körkort är så nära nu! Ser fram emot att se dig med din nya fina bil! Det är en sådan enorm frihet. 🙂
  För oss blev det också sen kväll och tidig morgon med fix inför bland annat en soffleverans! Jag som älskar inredning är orimligt glad, haha.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jaa, det är så härligt 😀 Åh, kul, det gör jag med! Kan tänka mig det 🙂 Så härligt, njuuuut! Vet precis känslan. Har känt samma varje gång man har väntat på en möbel! Kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss