Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bästa syrran

Medan Jason är sjuk och sover i soffan så passar jag och Jolie på att läsa. Hon smyger dock iväg till sin bror då och då och säger “Oviii puss Tito”. Det betyder “Jolie ska pussa Jason”. Och så får han en stoooor puss på munnen eller i pannan. Tänkte först säga åt henne att inte störa honom men han vaknar ju inte av det och det är bara för gulligt. Så jag låter henne hållas, haha. Tycker det är så roligt att hon kallar Jason för TITO också. Blir så full i skratt varje gång hon säger det att jag nästan måste bita mig i läppen. Så söt!

Här är för övrigt Jolies absoluta favoritböcker just nu. Böckerna om Bebbe har hängt med länge och det var även dom allra första böckerna som Jason fastnade för. Hans intresse för att läsa kom ju rätt sent och jag minns att jag kämpade så mycket med att han skulle få ett intresse trots att han bara bet i böckerna, slängde iväg dom och försökte klättra iväg från min famn. Men skam den som ger sig. Jag lyckades ju få honom att fastna för böckerna till slut och idag kan han nästan tjata på mig om att jag ska läsa för honom. Men skulle jag tipsa om dom allra bästa böckerna för ett barn mellan 1,5-2 års ålder så är det nog dom om Bebbe. Dom är SÅ bra och barnet hänger verkligen med i handlingen, härmar och tycker det är spännande.

Kommentarer

 1. Christina

  Såååå gulligt! Syskonkärlek. – finns det något som värmer mer? 💓Visst är det mysigt att läsa med barnen. Älskar det!
  Kram Christina

 2. Eva

  Måste tipsa dig om böckerna om Grodan som Max Velthuijs skrivit. Så fina och tänkvärda. Tror ni skulle gilla dom. Båda mina barn och även jag älskade dessa böcker, så mycket att jag och dottern (nu 19 år) stannade till vid biblan härom dagen endast för att sätta oss vid barnavdelningen och läsa Grodan böcker 🙂

 3. Åsa

  Vi älskar också Bebbe-böckerna! Lagom mycket text per sida och roliga illustrationer! Samma med böckerna om Ingrid, men de verkar tyvärr inte säljas längre.

 4. Millan

  Om du tittar dig i spegeln när du säger Jason ser munrörelserna likadana ut (nästan) som när du säger Tito! 🙂 eller finns d ngn annan anledning han kallas Tito?

 5. Bella

  Hej! Jätte underlig fråga men jag har funderat på det när jag har sett på bilder på dig och F, hur lång är du och hur lång är Fjodor? Älskar din blogg ❤️❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss