Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag ska ta en dusch och fixa lite tvätt och sedan blir det jobb hela dagen. Ska hämta barnen tidigt idag och en sväng till gymmet ska också hinnas med. Ikväll ska jag och barnen bara mysa, leka och se film. Blir nog tacos till middag! Och imorgon blir jag barnfri och ska ut med några tjejer och dansa hela natten. På söndag har vi inte så mycket planer men något kul ska vi väl hitta på. Tänkte kolla med Jason om han är sugen på att göra något särskilt. Tänker att bio eller lekland säkert vore kul? Eller om vi hänger med några vänner lite spontant =)

Igår hade jag en SÅ mysig kväll med mina brudar. Guuuud vad mycket vi skrattade och bara myste. Älskar dom så himla mycket! Tänk vilken tur jag har som har så fina vänner!? Är helt övertygad om att vi kommer att ha varandra hela livet och det är så fint att få känna så. Vi planerade nästa festhelg som blir i februari och då ska vi iväg ett ganska stort gäng igen precis som vi gjorde i slutet av förra året. Hur kul!?

Önskar er en fin fredag. KRAM!

Fick sitta under filten i mitten med en snygg tjej på varje sida om mig hela kvällen igår, haha goals =)

Efteråt var jag så himla hungrig och min lillebror är alltid lika sugen på nattmat som jag. Så vi möttes upp och åt på MAX. Ser ni vad det är i den lilla plastmuggen? Det är min älskade grädde. Jag bad på riktigt återigen om att få köpa lite grädde i en mugg och åt med sked. Bästa!

Kommentarer

 1. Julia

  Hej! Undrar om du vet om att grädden på Max är vanlig grädde som finns på sprayburk på typ Ica. Det var iaf så när jag jobbade där för ca 2 år sen. Bara ett tips, kanske blir mer ekonomiskt att köpa hem än att köpa på Max varje gång😉

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Haha ja 😀 <3 men är väl mest när jag äter på MAX som jag äter den 🙂 gillar ju hela lyxshaken med men föredrar den med mycket mer grädde, haha, kram!

 2. Emelie

  Tack för din fina blogg! Den känns så genuin och ärlig, till skillnad mot många bloggar idag. Du är grym på att skriva intressanta inlägg och variera ämnen på ett bra sätt. Din blogg gör mig glad! Fortsätt skriva så länge du tycker att det är roligt, jag läser 😍

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss