Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Spontan resa

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej finaste ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår toppen och har jobbat hemifrån större delen av dagen. Det är snöstorm här utanför och allt känns bara så mysigt. Känner mig så harmonisk när jag glider runt i myskläder, lyssnar på musik och dricker te.

Jag och F har slängt om lite dagar mellan oss nu då jag bestämde mig för att åka till Stockholm och Göteborg lite spontant. Har jättemycket möten inbokade och så ska jag på två event. Ska träffa lite nya företag också som jag inte har arbetat med tidigare så det är jag sjukt peppad på. Passar på att få in lite häng med vänner däremellan! Jag åker på onsdag och kommer hem på söndag. Ska bli sååå kul! Och det bästa är att min älskade Emilia också ska ner till Göteborg så blir massor med träning och lite annat kul mellan allt annat vi kommer att ha för oss. Är lite nervös över att köra bil så långt för första gången men tror att det kommer att gå jättebra och någon gång måste ju vara den första!? =)

Önskar er en underbar måndag. KRAM!

 

Ni hittar setet HÄR.

Testade dessa till min tacoslunch idag. ÄLSKADE både salsan och chipsen.

Hade också massor med jalapenos, gräddfil, stark salsa, sesam-majo och koriander. Mmm! Så fräscht och sjukt gott.

Kommentarer

 1. Alexandra

  Hej! Har du tips till mig kanske? Det är så att träningen har gått jätte segt den senaste månaden. Jag är fortfarande där men gör inte lika mycket. Jag tröttnar fort när det blir för mycket rutiner. Speciellt när jag själv inte kan så mycket om alla maskiner osv. Vet inget vad jag ska göra. Vill fokusera på hela kroppen så gör lite armar och lite ben typ men sen tappar jag koncentrationen och tänker mer på vad jag ska göra än att göra något. Vaaad ska jag göra för att komma igång igen?

 2. Anne

  Kan du inte ta tåget? Både Sthlm och Gbg är besvärligt att köra i och du har ju precis tagit körkort. Långt, mörkt och vinterväglag, var rädd om dig! Sliter mycket på bilen också.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jo men någon gång måste vara den första. Ska runt så mycket så blir smidigt med bilen! 🙂 tror det löser sig, får ta det lugnt. Tack för omtanken, kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss