Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTräning

Dagens benpass

Emilia mördade mig på gymmet idag i vanlig ordning,  haha. Ett väldigt enkelt pass men sjukt tungt på grund av alla benböj.

1. Benböj som uppvärmning först utan vikt och sedan med lätta vikter x 2

2. Benböj med lite tyngre vikt 10×10. Ja, vi gjorde 10 stycken omgångar med 10 benböj per omgång. Trodde att jag skulle dö!

3. Raka marklyft. Vi stod på en viktplatta. 10×4

4. Höftlyft, 10×4. Körde rakt igenom med 55 kg och trodde ärligt inte att jag skulle orka då vi redan hade kört så hårt med benböjen. Men det gick såå bra med Emilias pepp!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, verkligen inte 🙂 brukar passa på att göra det när dom är nya men annars byter jag oftast skor på gymmet! Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss