Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Kesobröd

Alltså tips, tips! Har gjort detta ett par gånger nu och älskar det. Så gott, enkelt och hälsosamt.

Du behöver (för fyra bröd): 

1,5 dl keso

1 (rågad) dl havregryn

Lite vatten

Gör såhär: Mosa ihop allt, sätt ugnen på 220 grader och gegga ut på bakplåtspapper som ni ser på bilden nedan. Hade mina i ugnen i cirka 15 minuter men man får hålla koll så att dom inte blir brända. Klart! =)

Såhär ser ”degen” ut: 

Såhär ser dom ut på plåten: 

Efter att dom har varit i ugnen: 

Och så med pålägg: 

Lova att prova!? =)

Kommentarer

 1. Elin

  Hej Gabriella! Tack för en underbar blogg 🙂
  Visst har du en ångmopp? Vilken har du och är du nöjd med den? Kör du den även i badrum, på mattor, i soffan, på kuddar osv?

 2. Rebecca

  Ska verkligen testa det här! Råkar faktiskt ha keso hemma för en gångs skull. Så det får väl bli något mellanmål eller någon frukost framöver. Tack för att du delar med dig! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat om ätstörningar och depressioner.

 3. Amanda

  Jag gör på lika delar naturell lättkvarg och havregryn, blandar i lite salt, pumpafrön och solrosfrön, sååå gott, blir som scones!

 4. M

  Gud vad du ser fräsch ut, vackra kvinna. Vad använder du för highlight? Önskar dig en jättefin alla hjärtans dag. Hoppas du får en mysig kväll. Kram 🥰

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss