Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Mammas tjej

Hur gullig var inte Jolie i helgen i sin byxdress från H&M och lilla bollen på huvudet. Och så satt hon på golvet, djupt fokuserad och läste böcker högt för sig själv. Åh, vad jag älskar henne!

Kommentarer

 1. Josefine

  Ska antagligen lägga en beställning på ett par beiga aimn tights. Hur skulle du säga att storlekarna är på dem? Och är dom beiga genomskinliga? Vill ju kunna gå ut i dom utan att visa allt man har 😅

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Kul! Normala 😀 jag har S på alla! Nejdå! Inte alls. Imorgon vid lunch kommer det upp en rabattkod på min instagram, kram! 🙂

 2. Anna

  När är det Jolie ska sövas och röntgas? Tänker på er i denna tuffa tid! Hoppas du uppdaterar oss läsare om resultatet. Stor kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss