Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Jolies kläder

Fick mycket frågor om Jolies kläder på insta story!

Byxor: Kappahl

Skor: Nike

Topp: ZARA

Kommentarer

 1. Emilia

  Förlåt men måste fråga! Det här är typ första gången jag går in på ditt kommentarsfält och blir faktiskt chockad över hur folk beter sig och skriver. Är det såhär efter varje inlägg eller är det en engångsföreteelse? Hur orkar du med såna här dryga kommentarer och vad är det för fel på er som kommenterar?

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Det är alltid såhär när jag lägger upp något provocerande och typ lite naket eller med rumpa i fokus eller liknande.. Annars brukar det vara rätt lugnt <3 kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag har en liten fråga tillbaka, hur vet du att dom inte har det? 🙂 Baserar du det på det lilla du ser av mina bilder och videosnuttar?

   1. Mathilda

    Det var bara en fråga, du behöver inte besvara den, men på dom bilderna och snuttarna man sett har dom inte haft någon så därför jag frågade, besvara en fråga med en fråga känns väl sådär tycker jag

    1. Gabriella Joss
     gabriellajoss

     Okej! Jag tyckte att din fråga var rätt onödig. Har dessutom lagt upp flera bilder och videos där barnen har keps och solhatt 🙂

     1. Jenny

      Man kan ju fråga på olika sätt tänker jag. Att börja en fråga med ”varför” anses allmänt som ett anklagande. Om du genuint undrar hade du kunnat skriva ”en genuin undran; använder barnen solhatt? 😁”. Tycker jag. Din kommentar ser inte så trevlig ut, om jag ska vara ärlig!

     2. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack Jenny! Uppfattade det också som lite anklagande nästan.. Men började tänka på om jag kanske överreagerar baserat på att jag redan var irriterad för allt annat hat jag fick bland kommentarerna idag på grund av bikinibilder.. Kram <3

     3. Mathilda

      Var inte menat elakt eller dömande, förstår att det kanske lät som det så då ber jag om ursäkt för det, hoppas din dag blir bättre idag allafall

     4. Mathilda

      Jag förstår att min kommentar lät illa, ber om ursäkt för det, var inte så den var menad, hoppas dina dagar blir bättre

   1. Anna-Lena

    Jag önskar att min dotter skulle vilja ha tofs! Hon blir 2 år i maj och har mycket hår som man t.o.m skulle kunna fläta… men nej, så fort jag sätter upp det så tar hon ur snodden efter 30 sek ungefär! Så tråkigt!

    1. Gabriella Joss
     gabriellajoss

     Förstår det! Jolie ville inte i början men sedan började jag visa att ”kolla, mamma har också tofs” och då började hon gilla det mer och mer. Nu kommer hon själv med tofs varje morgon och vill att jag ska sätta upp hennes hår 🙂 Så det kan vända! Kram <3

     1. Klara

      Förstår att man är ivrig på sätta upp tofs på sina flickor men skulle nog själv vänta tills det vuxit tillräckligt att sätta upp 🙈 men alla är vi ju olika och tur är väl det dottern blev klippt två gånger innan hon var året 😅 / frisören

     2. Amanda

      Men asså nej, alla jävla kommentarer om karantän? Tofsar? Osv. Du som skriver att dom ska sätta sig själva i karantän, sätt din mobil i karantän och hela dig fy vad oförskämt. Och att ungen har tofs? Och att du får ont i hårbotten? Ser hon ut att lida? Snarare ser hon glad ut och är säkert supernöjd och jätte glad att hon kan ha en tofs! Och inga solhattar? Det är väl ändå sjukt konstig fråga att ifrågasätta någon annans sätt att klä sina barn? Min dotter har inte mössa på sig 24/7 bara för att vi är ute och t.ex. hämtar Posten? Och vill jag ta en bild och någon kommenterar hoppas jag att denna människa inser hur sjuk man själv är och söker psykolog.

      Och alla som klagar, på fullaste allvar ni behöver hjälp.

      Fy vad stark du är Gabriella, din röv är fantastisk och den har fan motiverat mig tillbaka till gymmet efter 2 graviditeter så snälla sluta inte för att människor är avundsjuka!

     3. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Amanda – TACK! Blir typ halvt tårögd av din kommentar och att du är så förstående. TACK för peppen, för dom fina orden och för att du bara är vettig. Du behövs!! Största kramen!! <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Klart att det är en oro men vi bokade för längesedan när det inte var aktuellt och kunde inte avboka. Vi hade nog inte bokat den idag! Resan var rätt dyr dessutom så vi ville inte bara skippa den heller. Vi håller tummarna att vi slipper allt sådant.. <3 kram

   1. Emma

    Var hemma 2 veckor och träffa inga folk när ni kommer hem. Väldigt viktigt. Hoppas ingen sippar det nu i dessa tider.

   2. Emma

    Hoppas att ni kommer sätta er själva i karantän två veckor när ni kommer hem. Tänk på alla gamla människor som dör av detta. Om alla skulle vara mer försiktiga och inte resa osv skulle spridningen minska. Blir så less på alla som inte tar detta på allvar och bara tänker på sig själva och struntar i om man blir sjuk och smittar andra. Och man kan avboka. Det handlar om liv och död…

    1. Sabbe

     Fast inte mer farligt vara på gran canaria än hemma i Sverige just nu 🙄 då borde alla även i Sverige sitta i karantän för att inte riskera smitta…

    2. Erika

     Vem tror du att du är? Skriv inte till henne som om att hon föddes igår.. Hon väljer själv vad hon vill göra. Du skall inte tala om för henne att dom skall sitta inne i 2 veckor. Du vet ju ingenting. Jag antar att du bor i Sverige? Varje gång du går utanför din dörr så skall du hålla dig inne i 2 veckor innan du går ut igen. Okej? Tänk på alla andra. Viruset finns även i Sverige. 😉😉

     1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tänker också att det finns fler fall av Corona i Sverige redan nu än här där vi är? Då ska man alltså sitta i karantän när man ex. varit på besök i Stockholm också eller?

  2. W

   Ska till Mallorca om 38 dagar, kan inte heller avboka den resan. Tänker mer att jag får hellre Corona efter en solsemester än att få Corona bara av att vara hemma i gråa kalla Sverige 😁 Känns som att det är lika liten/stor risk.

   1. Lina

    Det var faktiskt den sjukaste inställning jag har hört. Det handlar inte främst om unga, friska personer. Jag är inte heller orolig för min del men som samhällsmedborgare har vi alla ett gemensamt ansvar att minska smittspridningen! Det handlar framförallt om att skydda riskgrupper – äldre och kroniskt sjuka. Att bara se till sin egen situation och inte vidga blicken är exakt vad som kommer leda till att detta blir ett betydligt större problem än vad det skulle kunna vara.

    Och ja, jag tycker absolut att man ska fundera över alla sina resor nu. Oavsett det är utrikes eller inrikes. Och stanna hemma vid förkylningssymtom även om man inte rest i riskområden. GEMENSAMT ANSVAR nu, kom igen.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss