Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej vänner!

Hoppas att ni mår jättebra. Det gör jag! Ska äta lite frukost nu och jobba en stund innan jag ska till gymmet. Ska städa i ordning här hemma, byta sängkläder, vattna alla växter och fixa i ordning lite inför att barnen kommer imorgon också. Så kan jag lägg allt fokus på dom när dom väl är här. Om jag hinner ska jag handla lite pyssel också. Vi köpte detta förra gången jag hämtade dom från sin pappa och dom älskade det:

Jag älskade det dock inte lika mycket då det var färg och lim precis överallt som jag fick skrubba bort i typ en timme efteråt. Men det var det värt för dom hade så roligt. Ska köpa en vaxduk inför framtida pyssel så att jag slipper göra om samma misstag.

Började snöa i Umeå inatt igen så alla mina värkänslor är som bortblåsta. Vill bara tända ljus och dricka te under någon mysig filt, haha. Så det ska jag göra nog ikväll! Har också ett föreningsmöte som jag ska på då vår gata äntligen har bildat en egen förening. Så det blir ju spännande!

Igår fick jag lite extratid med barnen trots att det var pappadag. Vi hängde hos min bästa Jeanette och myste i solen på deras altan. Kolla hennes hår förresten! Hur fint är det inte!? 

Och just nu provar jag en nyhet från bästa Clean! Wow, säger jag bara. Detta kommer ni att älska.

Dagens kloka ord: 

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Tina

    Hur tänker du kring att hänga på gym I dessa tider? Jag vill så gärna träna men jag har inte vågat mig till gymmet på 2 veckor nu. Känns som allt man jobbat för bara raseras med denna pandemic 🙁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår. Jag tränar en del hemma men försöker få in lite pass på gymmet med för att få in träningen med tyngre vikter. På mitt gym är det oftast typ fyra personer i taget för det mesta på en väldigt stor yta. Och så länge jag känner mig frisk och kry själv så känns det okej att åka dit. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish