Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Och hej fina ni!

Hoppas att ni mår jättebra. Jag mår bra! Igår hade vi en så fin dag och barnen fick besök av grannbarnen på kvällen vilket gjorde dom SÅ lyckliga. Så jag vilade i soffan en stund och njöt av att lyssna på allt barnskratt. Och när kidsen väl sov så pratade jag i telefon med Tove medan jag städade och så landade jag i soffan igen med en stor kopp te. Var så trött och hade världens träningsvärk.

Annars då? Åt lunch med min bankman efter vårt möte, tränade, fixade med alla mina kvitton och fakturor, skickade in ett utkast, hade ett telefonmöte, hämtade paket och tvättade sängkläderna. Känns som om dagarna bara rullar på och jag hinner knappt med själv!

Bodde i en rosa tröja från H&M igår.

Hämtade paket med probiotika till barnen, vitaminer som jag hade slut på här hemma till mig, min bästa kräm från Helosan (det är en fotkräm men jag har den till ALLT då den är sååå bra och verkligen riktigt fet) och lite gottis från Get Raw. Älskar ju dessa “kakor” med choklad och dessa var minst lika goda, mmm!

Barnen älskade dom också så vi åt dom till mellis med lite frukt.

Jason har lärt sig att prata med google så nu startar han alltid musik själv och sedan var det disco i sovrummet lagom till att jag skulle sätta på alla sängkläder igen efter tvätten, haha..

Tränade med Tove och det var kul med lite sällskap på gymmet! Har köpt en ny, jättestor vattenflaska så att jag slipper gå och fylla på hela tiden. Är det någon gång jag bara häller i mig vatten så är det när jag tränar. Annars har jag svårt att få i mig det om dagarna tyvärr.

Mitt kvällsfika igår! Dessa chips är inte jättegoda men med dipp blir dom det! Och så åt jag min bästa gruyereost, fikonmarmelad och morötter som jag också dippade.

Dagens kloka ord: 

Önskar er en fin dag. Kram!

Kommentarer

 1. Johanna

  Känner att det är lite svårt att hålla humöret uppe med tanke på allt som händer i världen just nu, allt är liksom lite på paus. Sitter mest ensam o pluggar o går promenader och det blir typ inget socialt med tanke på omständigheterna. Känner inte du att du påverkas? Dock kan jag tänka mig att ha barn ger en stor glädje dock.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Förstår helt <3 jaa, jag är både rädd, stressad och orolig men barnen gör mig gladare och lugnare. Vi är också hemma för det mesta. Du är inte ensam!! Lovar! Kram kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss