Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från igår

Trodde att detta elefantöra hade dött helt men lät det stå kvar och nu har det kommit nya bebisar! Hur gulligt!?

Efter mellis så pysslade vi med en pyssellåda från Panduro! Dom älskar verkligen att limma och fixa och kan sitta i flera timmar! 

Detta lim från Panduro är mitt favvo till barnen. Så lätt att torka bort om det hamnar på golvet eller kläderna och innehåller mindre konserveringsmedel än vanligt lim.

Tröja från H&M. Gillar verkligen denna typ av toppar! Har fastnat för dom nu på slutet.  

På väg ner i trappen! SÅ många på instagram skriver att Jason är lik mig och jaaa, det har jag ju sagt hela tiden! =) Han är en kopia av mig när jag var liten. Jolie är mycket mer lik sin pappa. HÄR har jag lagt upp en bild på mig när jag var i samma ålder som Jason är i nu. 

Igår gjorde jag värsta städrycket! Ska dock städa mer i helgen som jag skrev imorse och bland annat skura golvet och ta några fönster. Men skönt att ha alla badrum klara och så.. Jag är helt knäpp när det kommer till städning. Måste typ städa något varje dag för att känna mig tillfredsställd och älskar när allt luktar gott och känns fräscht! Har varit så så länge jag kan minnas..

Kommentarer

  1. Sanna

    Nämen oj vänta! Har du tagit bort alla dina videos på youtube? Dom som låg på din egna kanal menar jag då… trist! Ville gärna kolla!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss