Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fina!

Och god morgon =)

Det var IDAG vi hade besiktningen på huset så i skrivande stund har jag en besiktningsman här som kikar på allt. Typiskt mig att blanda ihop alla dagar, haha. Han har hittat lite små fel och problem men i det stora hela är det mest sprickor i väggarna som ska åtgärdas. Vissa har blivit rätt stora så det blir skönt att få hit en målare som kan fixa det.

Annars har jag haft en jättebra helg. Har hunnit umgås med Tove och barnen, tränat, städat, vilat, haft myskvällar med fina vänner, lagat god mat, haft barnen här för lek med grannbarnen trots att det inte varit min helg.. Supermysigt!

Önskar er en fin dag, vi hörs lite senare. Kram!

Det slog mig hur mycket självfall jag fortfarande har när jag duschade. Om jag bara låter håret självtorka så ser det ut såhär.

I fredags myste jag med vänner och då gjorde vi ostbricka och babblade i soffan typ halva natten. Och i lördags så kom grannen över och drack vin. Hon stannade till typ 03 och vi hade det sååå trevligt! Jag som aldrig tar sovmorgon unnade mig en riktigt lång fram tills strax efter 12 på söndagen. Välförtjänt och välbehövligt. Kändes dock som att jag stressade hela eftermiddagen sen bara för att jag hade sovit bort halva  dagen, haha.

Har köpt dessa fransar nu! Kör ju alltid på vanliga wispies men dessa är lite kortare och ser mer naturliga ut. Älskar dom!

Älskar min nya tröja också. Visst är den fin? Hade den i fredags!

Sov borta i helgen och blev bjuden på godaste äggröran på lördagsmorgon. Lyx!

Såhär ser det ut på vissa ställen! Detta är dock den värsta vi har skulle jag tro. Ni andra som bor i nybygge – fick ni också mycket sprickor? Besiktningsmannen sa dock att vi hade väldigt lite sprickor jämfört med många andra så det var ju skönt.

Kommentarer

 1. Thea

  Skönt att det var ”enklare” fel som går att åtgärda.
  Sprickor i väggar och tak i nybygge är vanligt eftersom att huset rör sig. Vi har tyvärr fått sättningar (sprickor) i kaklet inne i duschutrymmen. Trodde att man kunde byta den spruckna plaggen men då bryter man ”fuktspärren”. Så dom måste kakla på en hel vägg.

  Glad Påsk🐣💕

 2. Lo

  Hej! Jag funderar lite på vad du skrivit om din dotter och corona. Senast idag stod det om ett barn som dog av hjärtfel även fast hjärtfelet tom var läkt. Att ha ett hjärtfel gör att man har ett sänkt immunförsvar än friska. Att likställa Jolie och Jason med förkylningar är ju inte alls samma sak som i detta fall ett virus som tar död på de med underliggande sjukdomar. Jag skriver inte detta för att skapa oro utan förstår bara inte hur ni kan ha sån laid back attityd till det här viruset när du har en dotter som är i riskgrupp. Sen förstår jag att läkare säkerligen inte vill skapa panik hos er föräldrar som har barn med hjärtfel och därav kanske lugnar. Det är ju fortfarande få barn som dör. Men hade absolut varit väldigt försiktig med att träffa andra med Jolie. Det är ju nu även bevisat att många kan gå med smittan utan att visa symtom men ta död på just riskgrupper.

 3. Didi

  Vi har också fått mycket sprickor i vårt hus, men mest i tak och vissa kanter på väggen. De fick komma och åtgärda det efter 5 år tror jag det blev. Men det fortsätter ju sätta sig ett tag till så de ska få komma tillbaka snart igen. Lycka till idag och trevlig påskhelg.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss