Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Outfits

Har beställt lite nya kläder och även massor med fina bhar och trosor. Kände att jag var värd lite självkärlek nu när jag går igenom rätt jobbiga saker i mitt privata. Men det blir bättre, det är jag övertygad om. Jag litar på livet och jag försöker lita på att mitt hjärta och min magkänsla leder mig till rätt beslut. Jag har vuxit så mycket på slutet som människa men det har också varit otroligt jobbiga veckor och mycket bollande fram och tillbaka med fina vänner. Så tacksam för alla som jag har omkring mig som peppar, stöttar och kommer med kloka råd och tankar. I vissa situationer glömmer man ju lätt bort sitt egenvärde och då är det fint att ha personer omkring sig som påminner en. Så återigen, uppdateringen kommer att bli bättre här inne från och med nu. Det har bara varit mycket jobbigt för mig nu på slutet. Men ja, livet går vidare, jag blir starkare och allt som händer har en mening. Det är jag övertygad om.

Iallafall! Lite shopping: 

Hur fint är inte detta set!? Kommer att bära det så snart det blir lite varmare ute.

Och denna ska jag nog ha när jag fyller år och får dansa hela natten med mina tjejer. Tycker den är så fin i sin enkelhet.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish