Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor nu på slutet

Har fått lite frågor nu på slutet på instagram och alla är rätt lika så tänkte att jag svarar på dom här i ett inlägg.

Har du träffat en ny? Såg en tatuerad kille på bild på din instagram där du myste med Jolie. 

Det var F, haha. Han har tatuerat sig över hela bröstet typ. Så nej, jag har ingen ny kille som det ser ut just nu.

Varför har ni redan skaffat lokal/kontor? Du är ju inte ens färdig mäklare än. 

Han som jag ska jobba med är färdig mäklare redan! Och jag börjar ju plugga nu i mitten av maj + att jag börjar arbeta som koordinator redan nu i månadsskiftet. Kommer att vara på kontoret mycket och även följa med på så mycket visningar och annat som möjligt så att jag får ihop mina praktiktimmar och lär mig så mycket som möjligt. Är sjukt peppad!

Vad är planerna i lokalen? Vad ska ni göra om? Startar ni något helt nytt eller? 

Kommer berätta ALLT nu i början av maj! Vi ska göra om typ aaaaallt. Kommer bli helt nytt från tak till golv och det kommer bli så sjukt fint.

Vad heter den långa växten som du har i vardagsrummet? Hur har du fäst den?

Gullranka! Med skruvar och spikar.

Varför har ni inte skrivit på dom slutgiltiga skilsmässopapperna än? 

Varför undrar alla detta? Det är väl upp till oss och något mellan oss. Vi har bara inte stressat med det än. Finns ingen speciell anledning till varför.

Hur vågar du köra som du gör i livet? Är du aldrig rädd att misslyckas?

Nej! Det värsta som kan hända är att man ja.. Misslyckas! Och vad är det värsta som kan hända då? Ingenting! Man får börja om! Ärligt talat så har jag typ inte känt att jag har misslyckats med något som jag har trott på. Jag följer alltid min första tanke och magkänsla. Känns det rätt så är det rätt. Och då behöver jag inte tänka mer än så för jag vet att det bara är att köra då. Då blir det bra. Börjar man övertänka och analysera allt så kommer man alltid bara att stå och stampa. Jag tror verkligen på att den första tanken alltid är den rätta och att den leder en precis dit man ska. Man måste våga för att vinna.

Har du tips på hur man får vänner i vuxen ålder? Hur har du gjort? Hur lärde du känna alla i ditt tjejgäng? Typ Tove? Hur många nära vänner skulle du säga att du har? Tycker det är så svårt att få vänner och speciellt sedan jag fick barn.

Alla mina vänner har typ hängt med sedan långt tillbaka. Alla mina tjejer har typ varit en del av mitt liv på ett eller annat vis sedan högstadiet eller gymnasiet. Vi har inte alltid varit lika tighta men vissa har jag fått en sjukt nära relation till sedan jag fick barn och dom fick det samtidigt exempelvis. Och vissa har man bara kommit allt närmre med tidens gång. Har också fått mycket nya vänner genom mina vänner. Exempelvis så lärde jag känna en av mina allra bästa vänner Lovisa via min kompis Hanna osv. Har lärt känna vissa via sociala medier också då jag har det jobbet som jag har och man har träffats på event, jobb osv.. Min vän Emilia lärde jag känna via ett event som hennes faster hade (som jag då jobbade ihop med) och idag är vi extremt tighta och kan prata om aaallt. Jeanette har jag känt sedan jag var typ nyfödd och vi lärde känna varandra på nytt i vuxen ålder. Tove har jag känt sedan typ tio år tillbaka och många andra vänner har jag haft sedan typ början av högstadiet eller gymnasietiden (dock inte på min skola för jag ogillade alla i min klass, haha). Så det har fallit sig ganska naturligt och vissa har jag växt ifrån och vissa står mig närmre än vissa familjemedlemmar. Många av mina vänner har verkligen blivit familj för mig då dom alltid finns där, ställer upp, älskar mina barn osv. Förstår att det känns svårt och det är rätt svårt att få nya vänner som vuxen tycker jag med. Och jag är rätt noga med vem jag bjuder in i mitt liv också.. Men testa appar? Facebook-grupper? Många lär ju känna varandra på sociala medier idag och jag tror ändå att det går att hitta vänner i det vuxna livet med även om det är lite svårare. Och till frågan om hur mycket nära vänner jag skulle säga att jag har.. Ja, kanske 8-10 stycken som står mig som allra närmst. Sedan har jag många andra som jag också står nära men kanske inte umgås med hela tiden.

Haha kolla vilken knubbig bebis Jason var! Så gullig! Just Tove och jag har känt varandra i en eeeevighet och umgåtts typ varje dag under flera års tid. Finns ingen som kan mig innan och utan som hon. Räcker med att hon kollar på mig så vet hon exakt vad jag tänker och hon kan varenda detalj om precis allt i mitt liv. Är så speciellt att få ha en sådan relation till någon där man nästan sitter ihop. Och så är ju våra barn födda exakt samma år med och dom är exakt lika tighta som vi typ redan nu.

Kommentarer

  1. Johanna

    Jag har ingen nära vän riktigt så rätt avis på dig 🙂 Jag upplever det svårt att lita på folk när man blivit sviken av vänner etc… Sen är det ju inte lättare nu i Corona-tider haha. Glad att jag har en pojkvän iaf, annars vore det tufft nu speciellt! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår det <3 Så himla hemskt att det ska behöva bli så 🙁 skönt att du har honom iallafall, största kramen fina du <3

  2. Mia

    Kul och läsa. Lite nyfiken kring vänner, du skriver 8-10 närmsta. Hur ofta hörs/ses ni? Är flera av dom såna som inte vill synas i bloggen? Har du blivit osams någon gång med någon av dom? Hur löste ni det? Jag och en av mina bästa vänner blev osams och kunde inte lösa det, saknar henne ofta.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hörs nästan varje dag med dom allra närmsta och typ en gång i veckan med dom som också står nära men som jag kanske inte delar precis allt med. Vissa vill inte synas offentligt alls men dom flesta har inget emot det. Ja, det är klart att jag har det men vi är bra på att prata ut om saker och det mesta brukar lösa dig. Förstår det.. Tycker du ska ringa henne och prata ut om du saknar henne <3 stor kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish