Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Mugcake

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår okej! Kikar in här för måste verkligen tipsa er om en grej som jag fastnat helt för. Såg detta på instagram och var tvungen att prova. Sååå gott och så enkelt! Perfekt frulle eller mellis och så är det ju hälsosamt med. Har ätit med både keso och vaniljkvarg och mina barn älskar detta också.

Du behöver: 

1 halv banan

1 dl fiberhavregryn

1 ägg

2 msk hasselnötter

Färska bär

Lite riven kokos

Kanel och vaniljpulver

Kokosolja

Gör såhär: Mixa banan, havregryn och ägg till en smet i en skål. Smörj en stor mugg med kokosolja. Blanda i lite riven kokos, hackade nötter och färska bär i smeten och krydda efter smak med kanel och vaniljpulver. Häll över smeten i muggen och kör i mikron i cirka en och en halv minut.Ta ut kakan ur muggen (eller ät den i muggen om du vill, haha) och servera med typ färska bär och keso. Sjukt mättande! =) 

Ha en underbar dag, vi hörs igen om en stund! Kram!

Kommentarer

  1. johanna

    Haha låter kanske konstigt men du var med i min dröm inatt… Tror du hämtade med bilen och så visade du runt i huset och du var så trevlig och sen visade du massa pressutskick du fått (typ från aimn & puma), men du ville absolut inte dela med dig av dessa haha, sen fikade vi o sen var drömmen slut typ. Mycket märkligt… Du var helt vitklädd minns jag också… 😂

  2. Instagrammaren

    Hej! Har följt din blogg länge och tänkte fråga dig om tips och tankar eftersom du är lite av en expert vad gäller sociala medier. Jag har haft ett konto på instagram rätt länge med inriktning hus/hem/inredning. Mest för att jag tycker om att fota och är intresserad av inredning och fixa hemma. Följer även ett stort antal konton. Problemet är att jag inte lyckas komma upp till ens några hundra följare! Jag tycker det är enormt konstigt då jag ändå kan se att det finns många andra konton som postar ” fulare” bilder om du förstår vad jag menar.. jag vet liksom inte varför jag inte får flera följare! Har deltagit i sfs och liknande men inte det heller ger så många nya följare. Det enda jag kan komma på är att jag inte lyckats få till regelbundenhet i att posta bilder alla veckor.Jag vill inte jobba med sociala medier men skulle tycka det var kul med fler följare. Tankar och idéer??

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Åh jag förstår <3 det är supersvårt att "lyckas" idag då det känns som att instagram inte är lika generösa med att man får synas längre.. Jag har faktiskt inga bra tips mer än att kommentera, gilla, göra sfs och köra det på det man älskar och tror på. Det är SJUKT svårt <3 kram

  3. Maria

    Ja detta har jag tänkt prova länge. Finns i alla varianter. Typ cheesecake

    o
    pizza och omelett m m. Måste börja prova. Kram fina du. 😊 menar att det görs i mugg i micron.

  4. Maria

    Du som brukar göra bananpannkakor. Gjorde idag innan träningen och så gott och enkelt. Hade glömt det 😍

  5. Jonna

    Hej Gabriella! =)
    Kan du snälla göra ett inlägg om dina bästa tips när man tar sticklingar av en blomma? Vad man ska tänka på, bra att veta osv. Hade varit kul! =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish