Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Frulle

Får ofta frågan vad vi äter för frukost och jag äter oftast samma, samma, samma men lyxar till det någon gång i veckan. Men för det mesta så steker jag bara tre ägg i smör med massor med örtsalt och svartpeppar och så har jag chiliflakes på. Så tråkig är jag. Och så dricker jag en smoothie eller typ ingefärsvatten på sidan av.

Barnen gör jag oftast gröt till men dom får bestämma själva. Dom önskar dock gröt 6/7dagar så då blir det så. Jag gör ju godaste gröten så jag förstår dom! Brukar koka typ 2 dl fiberhavregryn med 4 dl mandelmjölk (osötad). Kokar upp det med lite hampafrön, chiafrön, kanel och honung. Och så äter dom den med mandelmjölk, sockerfri äppelmos och lite bär eller skivad banan. Annars äter dom yoghurt med flingor eller macka typ =) Dom får som sagt bestämma själva för det mesta.

Kommentarer

  1. Amanda

    Vet du om att typ alla frysta hallon är från utlandet och att man rekommenderas att koka dom innan man äter dom pga stor risk för norovirus?
    Ville bara säga det ifall du inte visste så att ni inte blir sjuka! 🤗

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish