Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Saker jag vill göra just nu:

– Få ordning på min hy! Ska ringa en ny hudterapeut idag och börja gå regelbundet. Minns när jag gjorde det i Göteborg. Hade så himla, himla fin hy hela tiden! Har ju verkligen inte jättedålig hy nu heller men det märks på den direkt när jag är stressad, sover dåligt osv. Får finnar runt munnen DIREKT. Tror att det skulle hjälpa lite åt rätt håll iallafall att gå mer ofta på behandlingar.

En bild från 2014 (!!) när jag gick hos Life Long Clinic i Göteborg. Tror aldrig jag har haft så fin hy som då! 

– Ta ut lön! Har faktiskt inte gjort det på två månader då det har varit mindre jobb i samband med Corona + massor med strul när det kommer till betalningar från många av företagens håll och jag försöker anpassa min lön efter den ekonomiska statusen i mitt egna företag. Vill hellre ha pengar i företaget än på mitt privata konto så då lever jag på sparpengar. Men i juni hoppas jag på att jag ska få ta ut lön igen.

– Börja ha hemstädning. Jag älskar ju att städa själv men tror inte att tiden kommer att räcka till precis allt nu framöver. Hade varit skönt om någon kunde komma hit och ta alla stora ytor och typ skura, dammtorka osv en gång i veckan. Är dock så petig och pedant så då måste det vara någon som verkligen är duktig. Annars kommer jag bara att städa om allt igen om jag känner mig själv rätt.

– Prova det där skummiga kaffet som det känns som att aaaaalla gör nu på instagram! Jag som inte dricker kaffe i vanliga fall (eller jo, men extremt sällan) får typ världens sug varje gång jag ser en bild på det. Vet ni vilket jag menar? Det ska jag testa nu i dagarna iallafall.

– Måla om barnens lekrum! Har ni tips på fina mellangrå nyanser? Vill ha en färg som inte är för mörk men inte heller för ljus.

Fortfarande så glad över att jag målade om väggen i vardagsrummet. Så nöjd!

– Åka till Stockholm och gå i butiker. Vill bara ha en riktig shoppingdag med någon vän i solen, ta en lunch på någon uteservering, en fika några timmar efter det, bo på hotell en natt osv. Känns som att det är länge kvar tills jag får göra detta dock på grund av hela coronakrisen som är nu och lär vara ett bra tag framöver. Men längta får man ju =)

Köpte massor med fina underkläder för någon vecka sedan med Tove iallafall. 

– Få upp tyget och solcellsbelysningen på pergolan. Har skjutit på det då jag måste agera handy woman (vilket jag verkligen inte är) men ska ta tag i det nu inom det närmsta!

Har ju mycket belysning kvar från förra året men har köpt lite nytt med i år. Bland annat dessa två! Detaljerna gör så mycket tycker jag. 

Kommentarer

  1. Erika

    ÄLSKAR DITT HEM. Kom till Göteborg och inred hos mig. Du borde bli staylist 😀😀. Vart kommer den silvriga ljusstaken ifrån? Heter det ens så? Menar iallafall den silvriga med ett ljus i haha. Och ditt runda vardagsrumsbord? Vart får jag tag i detta? 😍😍😍

  2. Lisa

    Provat göra det kaffet du pratar om, dricker kaffe i vanliga fall och gillar kaffesmaken.
    Tyckte dock det smakade vääääldigt mycket kaffe och mitt fick jag vispa i en evighet (kändes det som) för o få till ett ”fluff”, så då hann det ju bli kallt också…

  3. Kate

    Hej fina Du ,vad tycker Du om Ida Vargs extra dark brun utan sol mousse ? Kan Du skriva några ord om det? Är den bättre än den ljusare varianten.

  4. Mia

    Jag är lite nyfiken på vad du har för ursprung. Jag har för mig du skrivit det förut. Var det polsk? Tänker vem du ärvt dina vackra mörka färger ifrån 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish