Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

XPLORA

I stolt annonssamarbete med XPLORA

För någon månad sedan så fick vi hem denna fantastiska mobilklocka till Jason. Jag hade hört mycket gott om den och den levde upp till alla förväntningar och MYCKET till. Wow alltså. Den är så himla bra! Jason älskar den och jag och hans pappa med.

Som ni vet så är han ute och leker massor med grannbarnen. Alla barn på vår gata är i samma ålder och dom springer konstant mellan husen och speciellt nu på sommaren. Med hjälp av klockan har vi konstant koll på var han är, vi kan ringa honom och han kan även ringa till oss. Hur bra!? Jag och F har alltid sagt att vi vill ha GPS på barnen (för man är ju alltid orolig att ens barn ska komma bort som förälder) och nu har vi verkligen det, haha.

Klockan har massor med bra funktioner! 

– Man kan lägga in ett vanligt simkort och ringa till varandra. I en tillhörande app kan man lägga in föräldrarnas telefonnummer och även ex. mormor, farmor eller vem man nu önskar. Det bästa är att barnet bara kan ringa dom som man själv har lagt in och tvärtom. Vem som helst kan alltså inte ringa till ens barn via klockan vilket är en trygghet.

– I appen kan man lägga in trygghetszoner och om barnet rör sig utanför det området så får du information om det i appen.

– En rolig funktion är stegräknaren som finns i appen! SÅ roligt att se hur mycket Jason faktiskt rör sig ute och det är en hel del.

Annons

Jason har lärt sig klockan så himla fort och min samtalslista är nu full av hans samtal. Han skickar också sms och bilder på sig själv hela tiden. Så gulligt!

Annons

XPLORA erbjuder verkligen kvalitet och trygghet och dom har även en kundtjänst på svenska. Hur bra!?

Just nu har XPLORA en grym sommarkampanj  tillsammans med alla sina återförsäljare. Kampanjen gäller från måndagen den 15/6 till söndagen den 28/6 Ni får just nu 400kr rabatt vid köp av en XPLORA mobilklocka hos alla deras återförsäljare (Elgiganten, Webhallen, Babyworld.se, Komplett.se och Kjell & Company) och självklart även hos XPLORA.se. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR för att läsa mer!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Xplora

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss