Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hairlust

I annonssamarbete med Hairlust

Hej fina! För ett tag sedan började jag äta hårvitaminer från Hairlust efter att ha läst om dom i ett samarbete som dom hade med en annan influenser. Efter det kom jag själv i kontakt med dom och nu fick jag äran att arbeta med dom. Hur kul!? Är så glad över att få visa upp dessa grejer för er och jag har verkligen märkt så himla stor skillnad på mitt hår!

Mitt hår var verkligen så slitet efter två graviditeter och amning! Jag har haft i löshår under större delen av tiden som mina barn har varit små men tog ju ut det för något år sedan nu! Och tillsammans med hårvitaminer och att jag inte har tvättat det så ofta så har det blivit så starkt och fint och vuxit MASSOR. Älskar mitt hår igen precis lika mycket som förr och är så lycklig över att få känna den känslan.

Med koden GABRIELLA20 får ni 20% rabatt vid köp! Ni kommer direkt till hemsidan HÄR!

Dessa är så himla goda och jag tar tre stycken varje morgon när jag ska äta frukost. Glömmer aldrig bort det just för att dom smakar godis och då blir det som en efterrätt till frullen. Det höga innehållet av bland annat Biotin, folsyra, B5, B6 och B12 skapar den perfekta kombinationen av näring för att upprätthålla och styrka håret inifrån och ut. Och jag tycker verkligen att det känns av! En sådan här burk räcker i en månad. Dom är dessutom veganska och innehåller naturliga ingredienser. ​Ni kan läsa mer om dom HÄR.

Hairlust har även massor med andra produkter (allt från schampo till örngott, produkter som ger volym och hårolja) och jag har använt deras hårmask mycket här hemma! DENNA är min favorit! Om ni kikar in under länken så ser ni att den har fått väldigt bra omdömen och jag är beredd att hålla med om att den är riktigt, riktigt bra.

Mitt hår känns ofta torrt och frissigt och denna hårmask innehåller aktiva veganska mikroproteiner och effektiva ekologiska växtextrakt från bland annat aloe vera, acai och havre. De unika mikroproteinerna återställer håret effektivt från insidan och arbetar för att förlänga hårets livscykel. Tycker att håret känns så himla bra efter användning av denna. Håret blir så glansigt, den doftar gott men inte för mycket och produkten är väldigt dryg och det känns snällt mot plånboken. Ni hittar den HÄR.

Hairlust schampo och balsam kan ni köpa var för sig eller tillsammans. HÄR kommer ni till båda produkterna till ett lägre pris. Älskar att produkterna är fria från parabener och sulfater samt silikon! Det är alltid viktigt för mig när jag köper hårvård.

Sedan jag började använda detta schampo och balsam så känns håret väldigt mjukt och absolut inte lika frissigt som det brukade göra efter att jag hade duschat. Den känslan är underbar! Doftar godis och älskar tanken på att det är naturliga ingredienser som fyller flaskorna. Alla tummar upp!

Jag måste även slå ett extra slag för Hairlust borste i bambu! Finns tre olika varianter. HairLust Bamboo Vented Paddle Brush har en oval form och passar perfekt för medium och långt hår samt alla sorters hårtyper. Och med sitt unika ventilationssystem ger den optimal luftcirkulation vid hårföning! Jag tycker att håret blir SÅ fint när man torkar det samtidigt som man borstar med denna. Ser nästan ut som att jag kommer direkt från frisören. Tips! Ni hittar den HÄR.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Hairlust

Kommentarer

  1. Tua

    Hej! En liten fundering bara, dricker du med eller utan alkohol? Minns bara som förut när du skrev om just det ämnet att du inte dricker alkohol ofta. Kram!:)

  2. Josefin

    Hej! Visst la du nyss upp att du gjort en lasagne med fetaost i? Har försökt googla och söka på bloggen men hittar inte. Har du en länk isf?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss