Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon tisdag!

Och hej fina ni!

Hur mår ni? Jag mår bra men är stressad. Har ett möte vid 15 idag och två seminarium att kika på ikväll + att jag måste plugga i boken och göra massor med övningsuppgifter och eventuellt skriva lite mer på ett grupparbete.

Idag har jag barnen innan två barnfria dagar och vi ska åka och handla så att vi kan baka något. Är inte superfint väder och vi har inga planer under dagen så tänker att jag måste hitta på något kul åt dom ändå nu när dom är lediga. Gymmet ska vi förbi en sväng och förhoppningsvis finns det några andra barn där som dom också kan leka med. Annars kommer dom att klättra på väggarna, haha… Jason sa idag att han vill måla om sitt lekrum och det ska vi nog också göra, dock inte idag. Kanske i helgen när jag ändå har dom och vi måste sysselsätta oss med något? Han ville att vi skulle måla det rött men jag tänker att det snarare blir någon mellangrå nyans, haha. Eller något varmt åt greige-hållet. Har inte bestämt mig än.

Önskar er en jättefin dag! Som sagt, jag skäms över uppdateringen just nu men det kommer att bli bättre efter den 10e. Kram!

Är fortfarande så nöjd med ommålningen vid soffan! Och nu har jag dessutom bättrat på färgen lite med hjälp av en av mina bästa vänner för någon vecka sedan. Visst blev det bra!? =)

Kommentarer

  1. Emilia

    Åhh färgen blev verkligen så bra! Blir så inspirerad. Vad heter klätterväxten som hänger längst med väggen?

  2. Emelie

    Haha alltså barn 😍😂 Älskar att de alltid tänker något helt annat än vad vi föräldrar tänker… ”rött”. I vår värld gjorde vi så 1998 men vill inte nu…🤔😂 Ni kanske får kompromissa med några röda schabloner, legogubbar, fordon eller dylikt?! 😂

  3. Michaela

    Hej Gabriella! Du har så fint hemma! Vart är lampan ifrån? Är den dimbar? 🙂 stor kram till dig. Du verkar vara grym!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss