Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Status just nu:

– Kollar hemnet varje dag! Som ni vet är jag ju en riktig ”hemnetknarkare” och älskar att sitta och skrolla där. Nu vet ni ju att jag inte tänker flytta men OM det dyker upp en fyra eller femma mitt i stan som är helt nyrenoverad i min smak men samtidigt med gamla bevarade detaljer (måste vara högt i tak och sekelskifteshus) så kan jag tänka mig att flytta. Men ja, det lär dröja år och dagar innan det dyker upp något sådant. Tycker det är svårt med fina lägenheter i Umeå då det inte finns allt för många som faller mig i smaken. Sedan vill jag också att lägenheten i så fall ska ligga i ett ”riktigt” hus och inte ett ett lägenhetshus så att det finns en egen gård till huset osv. Så ni hör ju att jag har lite krav OM jag ska flytta härifrån. Vi får väl se vad framtiden utvisar. Älskar ju att bo där jag bor men det är mycket att ta hand om själv.

– Vet ni vad jag ska göra på torsdag? Ska faktiskt tatuera brynen igen! Gjorde det 2016 sist (tror jag det var) och bilden nedan är tagen precis efter att jag hade gjort det. Jason var alltså ett år och jag måste ha varit 21 då? Sjukt vad tiden går.. Nej, men jag har ju extremt mörka och tjocka bryn i mig själv och har alltid haft men vi ska justera formen, fylla i där det är lite glest och där jag har noppat för mycket och ta bort där det är ojämnt. Jag är ju inte duktig på sådant här för fem öre och F brukade noppa mina bryn (!!) bättre än vad jag gjorde själv, haha. Tappar bara tålamodet och rycker för mycket på något ställe så att det blir jättefult och ojämnt.. Min fina vän Amanda ska göra det på mig iallafall och det var hon som gjorde det första gången jag provade detta med. Så är i trygga händer med andra ord.

Jason 1 år och död mamma 21 år =) Var 1-0 till Jason den natten och jag var så sjukt trött. Där ser ni brynen! Visst var dom fina!?

– Vet ni vad jag ska göra i badrummen? Ska skrubba all fog med bikarbonat så att den blir ljusgrå igen. Sett så mycket mirakelstädkurer på sociala medier nu på slutet och blir så sugen på att prova typ allt! Återkommer med resultat! Köpte faktiskt bikarbonat igår så är sjukt redo!

– Imorgon ska jag tillbaka till min hudterapeut och göra kemisk peeling. Vi kör mandelsyra på mig just nu och jag vet inte om det funkar då jag verkligen har haft en hemsk period med min hy nu i lite mer än en månad men jag hoppas och tror att det ska ge resultat i kombination med att jag sover bättre och stressar mindre. Som minst har jag sovit ungefär fyra timmar per natt under en hel veckas tid och det är ju verkligen inte hållbart alls. Senaste nätterna har jag iallafall fått 7-8 timmar och jag märker så mycket skillnad på hur jag mår när jag faktiskt får sova mer.

– Och på tal om hudvård! Har lagt en så stor beställning på hudvård då typ allt mitt alltid tar slut samtidigt. Slank ner lite smink i min varukorg med när jag ändå var i farten, haha. Visar er allt sen när jag får hem det =) Enzympeelingen från Dermalogica är fantastisk och det jag gillar med just den typen av peeling är ju att den enbart tar med sig dom döda hudcellerna.

– En av mina vänner ska hyra stuga på Öland i augusti och jag nog haka på. Vi har inte bestämt om vi kör med eller utan barn än men vilket som blir ju supermysigt. Känns skönt att komma härifrån och bara andas för en stund. Och jag älskar Öland! Har varit där en gång förut och det är så fint. 

– Tycker att det är så mysigt att det börjar bli mörkt på kvällarna igen! Här i norr har vi ju ljust dygnet runt på sommaren och dom senaste kvällarna har ändå varit lite mörka. Tycker det är så himla, himla skönt. Tände faktiskt ljus igår när jag satt och pluggade på kvällen och myste ner mig under en stor filt, haha.

– Det slog mig i helgen att jag måste passa på att använda alla mina fina klänningar nu innan sommaren är slut! Har så mycket fina, nya ”vardagsklänningar” som alla är tighta och ribbade men i olika färger och modeller. Har beställt lite då och då under hela året men har typ tyckt att det är för kallt för att använda dom nu trots att det är sommar. Tänker typ trotsa vädret och köra ändå, för sen blir det ju tights igen resten av året.. Eller vet ni! Jag ska börja gå på mer intag osv nu till hösten så blir snarare kostymbrallor.. =)

– Jolie är så.himla.envis. Jag blir helt slutkörd av henne. För typ ett halvår sedan hade hon sin värsta period med sitt humör och fick hon inte som hon ville så la hon sig ner, dunkade huvudet i golvet och skrek tills hon blev helt röd. Självklart lät jag henne inte slå huvudet i golvet men ja, ni förstår ju nivån. Och nu är det ungefär samma förutom att hon slår mig istället eller försöker rivas. När hon är på bra humör så är hon vääärldens finaste lilla tjej. Så himla klok, duktig på att prata och kommunicera, vill alltid hjälpa till med att städa, laga mat osv.. Men hennes humör är som sagt inte att leka med och jag är helt slut efter en heldag med henne. Jason kan släppa saker som han inte får som han vill och även kompromissa men Jolie kan verkligen inte det. Minsta lilla nej så blir det så mycket bråk och skrik. Hon ska verkligen ha exakt allt på sitt vis och ger sig typ aldrig. F säger att hon är lik mig men jag är nog redo att säga att hon är 100 gånger ”värre” =)

– Nyligen pratade jag med en av mina bästa vänner i telefon. Vi pratade länge och vi separerade ungefär samtidigt efter var sitt väldigt långt förhållande. På tal om att separera och vänner så är det faktiskt väldigt många av mina vänner som gått igenom samma sak som mig precis samtidigt. Tycker det är så fint att vi får dela alla känslor, sorgen, glädjen osv tillsammans. Men iallafall – hon sa såhär: ”Minns du förra sommaren? Då sa du att du aldrig skulle kunna lämna din relation och att du skulle kunna leva med någon hela ditt liv för barnens skull. Tänk vad långt du har kommit”. Dom orden berörde mig så mycket. Det är verkligen så sant. Jag får dagligen meddelanden från kvinnor som vill lämna sina relationer av olika anledningar. Vissa är inte kära längre, vissa blir psykiskt misshandlade, vissa lever i extremt destruktiva relationer, vissa känner noll attraktion för sin partner och ser mer på förhållandet som vänskapligt.. Och vet ni? Det gemensamma som alla har är att dom tänker på barnen. ”Jag vill hålla ihop för barnens skull”. Det är en så naturlig tanke och även så himla fint att man (såklart) alltid ser utifrån sina barns bästa och vill att dom ska ha det så bra som möjligt. Det jag har lärt mig längs vägen är att mina barn är som lyckligast när jag är det. När jag inte mår bra så mår inte dom heller bra. När jag strålar och är lycklig så gör dom detsamma. Det låter kanske klyschigt men lyckliga föräldrar har lyckliga barn.

Och en liten throwback: 

Jason ett år! Mammas minibebis, blir typ tårig av att kolla på bilder på honom när han var mini. Det är något speciellt med första barnet och den första tiden. Allt blir ju liksom första gången.

Mitt mest använda filter 2017 =)

En av dom bästa resorna jag gjort i mitt liv!

Gravid med Jolie i magen och mini-Jason!

Bästisarna har brunch!

Fyllde 22, var gravid och blev så bortskämd hela dagen!

Barcelona med stor mage och galen ettåring =)

Blir typ rädd när jag ser den här bilden! Har jag varit sådär gravid? Nyårsklänningen rymde knappt magen som ni ser..

Tvåbarnsmamma och lyckligast på jorden.

Myskväll med henne =)

Mamman på prommis! Första vintern i huset.

Så mysig dag och event med Newbie i Stockholm.

Gott med glass =)

Gjorde ett stort jobb med Hemtex som avslutades med ett event i deras butik. Barnen var såklart på plats, haha.

Jason fyra år!

Jolie åkte fortfarande vagn förra vintern. 

Den bästa resan vi någonsin har gjort! Och när vi kom tillbaka var det slut på toalettpapper överallt, haha…

Häng på stan med barnen och deras pappa.

Jag och alla ”mina” barn i samma bild.

Hoppas ni har en fin kväll <3 Kram!

Kommentarer

  1. M

    Tycker du är stark ❤️ Men hur gör man när man känner så djupt in i själen att man inte klarar att ha barnen på halvtid bara. Bara tanken på det får mig att gå sönder inombords. Kanske känner jag extra starkt för att ett av mina barn dog tidigt. Kanske lider jag av någon form av separationsångest… Men hur gör du? För jag antar att även du haft/har dessa känslor? Hur håller du dem i schack? 💜

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Det går bra för mig då jag bara har 2-2-3 + att jag och F ses typ i princip varje dag.. Så jag hinner aldrig sakna dom. Vi käkar middag eller lunch ihop typ varje dag eller ses en stund då han hjälper mig fota eller filma. Behöver någon av oss barnvakt en kväll så hjälps vi åt osv.. Och så är det som sagt bara att jag är ifrån dom max tre dagar vilket för mig blir mer som tid till att tvätta, förbereda mat, jobba och plugga.. Så jag har inte riktigt känt av att det är jobbigt än faktiskt. Hade jag haft varannan vecka så hade jag dock dött av saknad 🙁 så har inget bra svar på det tyvärr. Förstår dig helt fina du <3 skickar en stor kram till dig! <3

  2. Sara

    Min kusin hade samma beteende som Jolie när han var liten. Han kastade sig på golvet och skrek. Tills dess att min morbror fick nog inne på Åhléns i Umeå. Han kastade sig också på golvet framför min kusin och sparkade och skrek. Min kusin skämdes ögonen ur sig och efter det slutade han. 🤣
    Nu säger jag inte att jag tycker du ska göra samma sak. Men bara att du inte är ensam och att det nog är många härute som förstår precis hur det är med tjuriga barn.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish