Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Pickatale

I annonssamarbete med Pickatale

Jag och barnen har ju under några månaders tid nu upptäckt Pickatale. Ni som har följt mig ett tag vet ju att visade upp appen på insta story för ett par veckor sedan. Från botten av mitt hjärta så vill jag säga att den är FANTASTISK! Att läsa för mina barn har alltid varit en självklarhet för mig och det finns ju så otroligt mycket fördelar i att läsa böcker.

Fördelar med att läsa böcker för sina barn:

– Barnet får ett större ordförråd

– Böcker lär barnet om känslor och olika situationer

– Böcker förbättrar koncentrationsförmågan och kommunikationsförmågan

Det är dessutom kul, mysigt och man får en stund för att varva ner och drömma sig bort in i bokens värld! 

Pickatale är enkelt att ladda ner till iPad eller telefon och du och ditt barn får tillgång till över 1500 fantastiska och interaktiva barnböcker! Hur bra!? Det kommer dessutom nya böcker varje vecka vilket är så himla bra. Pickatale har allt från Babblarna och Bebbe-böckerna som är Jolies favoriter till Disneryböcker så som Frost och Bilar. Det finns även en hel del pedagogiska faktaböcker om allt möjligt spännande som mina barn verkligen älskar.

Jag tycker att Pickatale är så bra då det ger barnen en ny form av positiv skärmtid! Ibland behöver jag tid att städa bort efter middagen och då brukar barnen få sitta och lyssna på en bok. Det kan jag låta dom göra med gott samvete och det blir ju nästan som att någon annan läser en helt vanlig bok för dom. Tycker också att det är extremt smidigt att ha med sig Pickatale när man exempelvis ska åka bil längre sträckor. Det är skönt att slippa släpa med sig flera böcker i väskan när man ska åka någonstans och med sitt enorma utbud så har verkligen Pickatale något för varje barn.

Appen är så pass lätt att använda att till och med Jolie kan göra det själv. Tycker att det är så himla bra. Och barnen hittar nya favoritböcker i princip varje dag. Jasons favorit just nu är Alladin och Jolie älskar som sagt böckerna om Bebbe. Dom kan hon lyssna på om och om igen.

Har ni barn hemma så är det verkligen SÅ värt att prova Pickatale. Är ganska så övertygad om att ni kommer fastna för appen lika mycket som vi har gjort här hemma.

Ni kommer direkt till appen HÄR. Just nu får ni prova gratis i 14 dagar. Hur bra!? =) 

I annonssamarbete med Pickatale

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish