Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Framtiden

Hej fina!

Hur mår ni? Jag mår jättebra. Jag frågade ju er på storyn om ni ville att jag skulle dela med mig av vad spådamen sa till mig och det var över 20.000 som ville det så jag tänkte att jag kan skriva lite av det som inte är för privat. Kan börja med att skriva att hon inte visste alls vem jag var utan att min kompis hade bokat detta åt oss och att hon bara sa att hon skulle ”ta med en kompis”. Så hon hade ingen aning om mig eller något som gällde mig.

Det första hon sa var iallafall att hon känner att det är många som skvallrar om mig på grund av avundsjuka och att jag ska vara noga med vilka jag kan lita på och inte. Att det är många som jag tror vill mig väl men egentligen skulle hugga mig i ryggen vid första, bästa tillfälle. Att jag har extremt mycket vänner och folk omkring mig hela tiden men rätt få som faktiskt är äkta på riktigt även om det är många som känns äkta.

Hon sa att jag vill mycket men måste koncentrera mig på en sak i taget. Att jag har svårt att sitta still och har typ 13 projekt i varje hand hela tiden. Att jag typ aldrig riktigt blir mätt på händelser utan vill ha mycket omkring mig. Att det händer mycket i mitt liv hela tiden och att jag har extremt mycket folk runt mig konstant. Jag tänker väldigt mycket och om en ”vanlig” person hinner tänka en tanke så tänker jag typ 15 tankar under samma tid. Det är mycket inre konflikter i mig, mitt huvud går alltid på högvarv just med alla tankar och jag är ofta stressad. Hon frågade om jag hade haft problem med typ låsningar i ryggen och så och jag sa nej rent spontant men kom på sedan att jag faktiskt visst hade det under förra året och gick till naprapat. Hon sa att jag andas väldigt mycket i bröstet bara och aldrig genom magen just för att hela min själ typ är stressad. Och allt detta stämmer ju väldigt bra =)

Hon spådde också i kaffesump och i själva koppen och sa att hon bara såg snoppar överallt. Skrattade typ ihjäl mig, haha.. Jag har tydligen väldigt många beundrare men om jag väl får intresse för någon så är jag fast där och det är på både gott och ont. Hon sa att jag verkar ha stängt mina ögon helt för hur många som faktiskt försöker uppvakta mig och att jag borde vara mer öppensinnad och inte döma dessa ”beundrare” direkt, haha. Så har jag dock alltid varit. Är så totalt ointresserad av alla och hur många dejter jag än går på så fastnar jag aldrig för någon utan nästan tvärtom. Och när jag väl får känslor för någon så är jag ju fast där för alltid typ, haha..

När det kommer till kärlek så kunde hon berätta typ exakt allt om den jag gillar. Fick gåshud över hela kroppen typ! Vill inte skriva om alla privata grejer hon sa kring något ämne och speciellt inte detta men kan berätta lite allmänt ändå. Hon sa iallafall att jag har mycket känslor för någon nu som inte tror på mig och anser mig vara flamsig och oseriös. Hon sa att jag har haft känslor för denna kille länge men att det kommer att komma in en annan kille i mitt liv när jag minst anar det, inom kort, som är charmig till en början men som kan ändras och vara ”ägande” mot mig typ. Att jag kommer att vara dissig mot honom först men till slut börja tycka om honom lite tillbaka. Att jag ska vara försiktig för honom för att jag kommer att fastna fort och ha svårt att se klart. Hon sa att jag vill ha trygghet och familjelivet men att det krävs mycket för att jag ska känna att det är rätt person. Och det stämmer ju såklart också men har samtidigt också alltid sagt att jag hellre är ensam hela mitt liv än i något som inte känns 110% rätt. Jag kommer att få två barn till men det behöver inte vara egna barn utan bonusbarn lika gärna.

Och ännu mer allmänt då: 

I augusti så kommer jag att bli uppvaktad mycket men kommer inte att vara intresserad alls.

I september kommer jag tydligen att stå och välja mellan två killar och ha ett jättesvårt val att göra, haha..

I oktober kommer jag att få skriva på ett nytt kontrakt eller avtal. Jag kommer att börja jobba ihop med en kvinna som kommer att komma mig väldigt nära.

I november kommer jag att ha extremt mycket jobb och knappt hinna tänka på annat.

I december kommer jag att ta mig dit jag vill men jag kommer att lägga i princip all tid jag har på jobbet för att ta mig dit.

Januari 2021 kommer att vara min bästa månad på länge och jag kommer att känna mig hemma på riktigt på ett sätt som jag inte gjort på länge. Jag kommer att vara i en ny relation som är stadig och trygg och det kommer att kännas på ett nytt sätt än tidigare i livet. Jag kommer att få in massor med pengar med denna månad. Gissar på att det kanske är utdelningen som jag tar ut i mitt bolag då? Haha..

Sååå. Nu har jag delat med mig det som ändå är rätt okej att skriva om. Önskar att jag kunde berätta mer men det mesta var typ för känsligt. Och nej, hörrni. Jag vet inte om jag tror på detta men hon visste typ för mycket om saker som jag har i mig som jag typ inte sagt till någon förutom till Tove. Det är ju lätt att prata allmänt om saker och få folk att känna igen sig men det var för mycket bilder och så som hon målade upp som stämde för bra, för mycket kunskap om personer i mitt liv som hon inte känner till osv. Det var rätt läskigt! Fick nästan tårar flera gånger och gåshud typ 4393 gånger medan jag satt där. Min kompis som också blev spådd kände precis samma sak när det var hennes tur. Vi får väl se om något av allt detta stämmer men det är en sjukt kul upplevelse iallafall =)

Kommentarer

 1. Isabelle

  Åh så intressant! Verkligen roligt att du delar med dig 😍 Blir också sugen att besöka en sierska.. Försökt söka efter nån Annika på Haga men hittar inga kontaktuppgifter alls? 😬

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Joss

   Åh, jag vet faktiskt inte hur man ska få tag på henne då det är min vän som skötte all kontakt 🙂 men kan kolla då jag tror jag har visitkortet i min plånbok om jag inte minns helt fel <3

 2. Åsa

  Gick och spådde mig varje år när jag var typ 18-25. Så häftig känsla när allt spåkvinnan berättade om mig som person stämde, även väldigt privata saker som jag då inte berättat för någon! Hon pratade också om guider – skyddsänglar, och beskrev dem väl. Så här i efterhand kan jag väl konstatera att omkring hälften av det som hon förutspådde slog in och hälften gjorde det inte. Vore kul att testa igen!

 3. Anonym

  Vad heter denna Spådam? Jag bor också i Umeå och skulle gärna vilja ha hennes kontaktuppgifter. Mitt liv rasar samman och jag vill bara veta vad mitt nästa steg är.

  För övrigt så vill jag säga: tack för en fantastisk blogg. Jag blir motiverad av att ta tag i mitt liv nu när jag är i botten. Ditt sätt att hantera saker å ting är något jag beundrar och imponeras av. Tack!

 4. Sanna

  Så spännande! Nästan också sugen på att testa, bor dock i Skåne. Undra om hon kan spå digitalt.
  Vad heter spådamen? 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss