Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår jättebra och är pirrigt glad idag, vet inte ens varför. Fick sådan abstinens efter bloggen så kände att jag bara måste sätta mig en stund och skriva. Har precis varit och tränat på mitt ”nya” gym och ska storstäda badrummen med bikarbonat nu. Hoppas fogarna blir så rena som jag hoppas och tror. Återkommer med resultat! Får alltid som mest energi vid 22-23 och är ju barnfri nu så tar vara på den och kör hårt. Annars har jag legat i solen hela dagen och pluggat, haft möte med min grupp och umgåtts med Tove och barnen.

Önskar er en fin fortsättning på helgen. Stor kram! <3

Godaste gröten till frulle! Har delat recept flera gånger men det tåls väl att skrivas igen =) 1,5 dl fiberhavregryn, 3 dl havremjölk, chiafrön, hampafrön, kanel, kardemumma och lite vaniljpulver och agavesirap. Äter med havremjölk, blåbär, kanel. Såååå gott.

Vi har fått fint väder igen så klänningen fick åka på. Verkar ju som att det ska vara fint i ett par dagar nu och HOPPAS att det är fint på måndag då jag har seminariedag mellan 8-16. Vore ju en dröm att få ligga ute på altanen under den tiden i bikini.

Jag är verkligen konstant hungrig just nu. Tycker nästan att det är lite jobbigt. Köper mellis och fikar något varje timme mellan maten känns det som. Och då äter jag ändå väldigt mycket mat också när jag äter lunch och middag..

Att bara vakna och känna sig hemma. Jag älskar varenda vrå av mitt hus men ibland känns det övermäktigt och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kollar på lägenheter för enkelhetens skull. Men då ska det vara perfekt och jag vill ha en stor lägenhet med högt i tak i ett sekelskifteshus som är renoverad men med bevarade detaljer… Finns inte många sådana här i Umeå. Och samtidigt så är det något som håller mig kvar här. För jag älskar huset och barnen med. Men ja, det är mycket att göra hela, hela tiden. Känner att jag inte riktigt hinner med och pendlar mellan att ”det får väl vara lite kaos både ute och inne i ett par år” och ”det vore skönt att inte ha så mycket att tänka på”.. Vi får väl se vad framtiden ger men just nu är vi kvar här. Och jag är så tacksam att jag får kalla det här för mitt hem.

Kommentarer

  1. Jessica

    Blir så imponerad av dig, du verkar så ambitiös och driven samtidigt som du verkar så chill? Haha
    Jag går ofta in på din blogg för att få en liten pepp-kick och bli inspirerad.
    Du är så snygg också! Heja dig! <3

  2. Emma

    Hej fina du! Undrar om du kan berätta mer om din väg till mäklaryrket? Har för mig att du redan har berättat om det här eller på instagram men hittade inget. Är själv sugen på att plugga till fastighetsmäklare nästa år, känner dock en stor suck inför matte 3… har inte läst det och känner verkligen inte för att läsa upp de heller, HATAR matte och är inte super bra på de heller..Hade du med dig de från gymnasiet eller läste du upp de efter? Berätta gärna:))

      1. Sandra

        Kommer du ihåg vad det heter? Och när köpte du det?
        Letar hur länge som helst efter något liknande men inte hittat! 😱

  3. Becka

    Kan du inte anställa en fixare liksom som gör de sakerna du tycker är trist med huset? Många som lejer bort tex trädgården.

  4. Mia

    Hej. kan du någon gång ge förslag på tex 3 frukostar och 3 luncher och 3 middagar. Jag har ingen matlust och dålig fantasi. Det är ca28 grader i stockholm. Hoppas du får en fin ny vecka. kram. 😊😇

  5. Sofie

    Heej! Hur mycket tid i timmar skulle du säga att du lägger på plugget ungefär per vecka? Jag ska börja läsa samma utbildning som dig och funderar på hur mycket tid som behövs per vecka. Jobbar heltid men ska gå ner i tid när jag pluggar, men funderar på vilken hastighet jag ska läsa. Har också två barn.

    Tack för en fin blogg. Så mysig att läsa. Kraam

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish