Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Food

Fick frågan igår om jag inte kan visa vad jag äter under en dag. Och just nu försöker jag ju skippa sockret och det går.. sådär. Har fuskat både igår och idag och köpte godis på Hemmakväll igår och naturgodis idag, haha.. Har även ätit både MAX och McDonalds senaste dagarna.. Aja, jag har ju skrivit förut att jag äter allt jag är sugen på! Skulle aldrig hindra mig själv om jag verkligen vill ha något. Däremot så VILL jag äta bra mat när jag faktiskt tränar mycket och har som sagt världens stressmage nu på det.. Så försöker att äta så bra som möjligt. Försöker tänka 80% hälsosamt och 20% godis och skräpmat typ.

Såhär kan en handling för mig se ut =) + bröd, smör, ost, yoghurt, mer frukt och grönsaker.

Men idag har jag ätit detta iallafall!

Min godaste grötfrulle: 

Skrolla ner om ni vill ha recept på bäääästa gröten. Delade recept på den igen i lördags. Har aldrig ätit godare havregrynsgröt.

Och lunchen såg ut såhär: 

Behövde bara slänga ihop något snabbt och jag älskar ICAs frysta broccoli (se bild på första bilden i detta inlägg) som är uppdelad i små påsar i påsen. Dåligt med all plast men skönt med portioner. Och så råris och sojanuggets och sås på crème fraich, sweet chilisås och örtsalt + peppar. Har dock inte ens blandat ihop såsen, haha.. Brukar blanda den i en skål annars innan men nu åt jag ju bara själv så spelar inte så stor roll =)

Middag: 

Gjorde bara färskpotatis i ugnen med olivolja, salt, peppar och gjorde sås på crème fraich, tång, salt, peppar, pressad citron, stekte lax i citron, salt och citronpeppar och så lite spenat till bara.

Och varje morgon dricker jag denna nu med: 

Älskar hälsoshots, haha. Det är typ det bästa jag vet för inbillar mig att jag blir piggare och att det är såååå bra för mig.. =) Vet inte om jag bara inbillar mig som sagt men den är helt okej god och innehåller väl lite nyttigheter iallafall av vad jag kunde läsa mig till.

Sen förutom detta så äter jag mellis, frukt och dricker gainer vissa dagar. Så jag äter en hel del och mat är ju typ det bästa jag vet, haha. Är dessutom inne i en hungrig period nu så äter typ något litet varje timme.

Kommentarer

  1. Louise

    Jag måste säga att jag håller med Anni. Det blir lite skevt när du skriver att du äter ”jättemycket” och lägger upp helt normala portioner. Du får äta precis hur mycket/lite du vill, du känner din kropp och vet vad som är bäst för dig. Men jag tänker någon som äter som du gör, och får höra att det är ”jättemycket” kanske tänker att det där är för mycket att äta? Du verkar inte ha några problem med att säga att du äter mycket, men för många är det jobbigt. Förstår du hur jag menar? Inga åsikter alls om din kost, mer om hur du uttrycker dig <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men vad som är mycket är ju en definitionsfråga och alla jag känner säger att jag äter SÅ mycket varje gång vi äter tillsammans 🙂 så jag anser ju själv att jag äter väldigt mycket 🙂 tänker att det inte alls är något fel i hur jag uttrycker mig då det som sagt bara är en fråga om hur man definierar ”mycket” 🙂 kram kram <3

      1. Anni

        Menade absolut inget illa utan mer att du själv sagt att du har svårt att gå upp i vikt och att du dricker en gainer ibland och sådär, hade du ökat kanske med mellanmål eller större portioner så hade du sluppit gainer 🥰

        1. Gabriella Joss
          Gabriella Joss

          Jag äter ju ofta mer än vad du ser på bild också 🙂 <3 tar flera gånger ibland + äter som sagt massor med mellis. Går ju bra för mig att gå upp i vikt med maten jag äter + lite gainer. Kör vidare på det då det går bra 🙂 kram kram!<3

      2. Ronja Bertilsson

        Jättelite…? Håller inte med. Dessutom är allt relativt för alla människor så tycker inte alla borde ta allt Gabriella säger bokstavligen. En stor portion för mig är uppenbarligen liten för dig. Tack o hej 🙂

        Tack för mat-inspo, nu vet jag vad jag ska käka😂Hatar att komma på vad man ska äta varje dag…🙄💗

    1. P

      Det är ju dock jättesvårt att avgöra hur mycket någon äter på en bild, dessutom kanske hon äter flera gånger per dag, hade ätit väldigt mycket måltiden innan/efter. Jag tycker Gabriella verkar vara väldigt matglad, dvs älska mat så jag tror inte vi behöver oroa oss hehe.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish