Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Outfit

Inlägget innehåller annonslänkar

I helgen var jag ute med Tove och Josephine och hade det så mysigt! Jag var dock nykter och chaufför (ciderburken är bara en accessoar, haha..) då min mage mördar mig om jag dricker. Får så sjuka hugg i överdelen av magen precis ovanför naveln och är livrädd för allt som heter magsår.. Försöker äta så snäll mat som möjligt nu och skippa alkohol helt ett tag. Perfekt att jag kunde köra iallafall!

Blir så glad över att det var så många av er som läser bloggen och följer mig som kom fram i lördags med. Blev så rörd av alla fina ord och ärligt talat så förstår jag inte att så många snygga, härliga och varma tjejer tycker att just lilla jag är inspirerande. Kändes nästan overkligt. Och extra stor kram till dom tjejerna som kom fram och tog bilder med mig. Vi hann prata ganska mycket och ni var SÅ fina.

Nu är jag helt mosig i huvudet efter en heldag med seminarium. Har även hunnit med ett träningspass och lite middag och ska snart iväg till Amanda innan jag har en helkväll med Tove. Kram på er alla.

Topp – HÄR

Kjol – Hör till ett set som finns HÄR

Skor – HÄR

Många frågar vad jag gör för att vara brun med och det är denna brun utan sol som finns HÄR. Använder en vante till som finns HÄR som är den bästa jag har provat. Sen har jag solat en del nu med när det varit soligt ute =)

Snart åker jag och Tove till Stockholm och då blir det drinkar, hotell och trerätters. Längtar så!

Kommentarer

  1. Sara

    Åh de med magen kan va gallan oxå.. en speciell smärta men jävlar vad ont de gör, misstas i bland med magkatarr, va rädd om dig du vackra. 🌟

  2. S

    Du kanske redan vet detta men snus är väldigt starkt för magen! Vet att det är svårt men om magen ger dig så stora problem så testa att försöka sluta! Jag har själv satt en deadline augusti ut för mina magproblem och då ska tilläggas att jag inte dricker alkohol inte äter lök el vitlök och försöker äta så ”cleant” som möjligt, dricker sjukt lite kaffe osv osv men den där prillan alltså den sabbar ändå min mage. 😫♥️ Hoppas du blir bättre snart!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish