Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag!

Hej och god morgon fina ni!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår hur bra som helst och ska snart hämta barnen hos deras pappa innan vi beger oss hem till Jeanette. Ser SÅ mycket fram emot denna dag och jag ska verkligen maxa umgänget då jag har skoldag igen imorgon mellan typ 9-20 (tror jag det var) + ett naprapatbesök.. Har så sjukt mycket spänningar och låsningar (känns det som, haha) i hela bröstryggen så måste få lite hjälp med det. Älskar min naprapat och har 100% förtroende till henne trots att det knakar och låter så obehagligt.. Aja! Nu måste jag äta något. Vi hörs sen! Kram kram!

Igår gick jag crazy på mina soffkuddar och tvättade alla på både över och undervåningen. Rensade också ur kylskåpet, torkade rent varje vrå i det och stoppade tillbaka all mat + allt nytt jag handlade under gårdagen. Älskar känslan av rent och fräscht.

Har haft kjol och tagit vara på dom (förmodligen) sista varma dagarna.

Lekparkshäng med mina älsklingar!

Mammas finaste tjej! <3 SÅ duktig och modig.

Köpte godis på Hemmakväll med och jag kunde inte låta bli att köpa jag med. Alltså dessa ovan är SÅ goda. Mina absoluta favoriter i hela världen typ. Mmmm.

Kommentarer

  1. Jenny

    Kan du snälla berätta vilken naprapat du går till? Jag har sökt efter någon duktig här i Umeå men inte lyckats ännu.

  2. JT

    Du har sån himla fin soffa, såg att du tvättade den. Vad använder du för sköljmedel (om du använder det) till dina kläder och soffan? Jag är en människa som är helt galen i sköljmedel och upptäcker gärna nya dofter. 😊

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss