Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Växtstatus

I badrummet råkade jag övervattna min förra monstera så en ny inhandlades från Löfgrens blommor här i stan! Hoppas att jag lyckas få denna att överleva nu.

Iiiingen aning om detta kommer att funka men jag tog en bit av en pillerfikus här hemma och stoppade i vatten. Blev väldigt fint men vet inte om den kommer att överleva särskilt länge. Men det skadar ju inte att prova?

Och så har vi ju min älskling! Hur fin är den inte!? Är så kär i den och den växer sååå fint och sjukt fort. Skulle det börja brinna här hemma skulle jag ju rädda denna som nummer två efter barnen! Min växtbebbe =) Ska hänga upp dom ”slingorna” som hänger ner snart också. Hinner oftast inte med för att den växer verkligen SÅ fort.

Denna som jag och Jolie planterade under sommaren sedan har vuxit SÅ fort. Ser ni alla nya blad!? Älskar denna. Ska snart hänga upp den… Sådär två månader senare.. Haha.

Även denna som jag har på kontoret får nya skott och blad hela tiden. Har aldrig haft ett så välmående elefantöra (förutom mitt stora). Blir väl omplantering snart.

Vill ni se mer växter här inne på bloggen? Klicka på hjärtat i så fall så fixar jag. Har ju en heeeel del gröna växter som ni kan få se, haha. Nu ska jag till gymmet innan jag fortsätter med plugget. KRAM!

Kommentarer

  1. Frida

    Vad är det för växt du har i vardagsrummet som växer så snabbt? Och hur tar du hand om den? Vill också ha gärna fingrar!!!

  2. Hanna N

    Jag tänkte häromdagen att det vore roligt att se mer inlägg om växter, då det var ett tag sen😊 Och så kommer detta❤️🌱

  3. Kajsa

    Så himla fint!! 😍 Såg lite av dina kryddor /oljor, skulle du vilja visa mer vilka kryddor osv du brukar använda? Behöver lite inspo för känns som man använder samma hela tiden haha.
    Kram

  4. Amanda

    Skriv gärna om hur du tar hand om dina växter, hur ofta du vattnar, om du har dem i solljus eller ej osv… Och hur man gör en omplantering/planterar skott. Jag har verkligen 0 gröna fingrar, så kan nästan bara ha plastblommor här hemma 😅

  5. Johanna Lind

    Mer växter! Jag har oxå en pillerfikus hemma men min verkar inte trivas så bra. De är som att den inte får några nya blad utan bara lever men blir magrare och magrare. Hur tar du hand om din? Växter den snabbt?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish