Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gulligaste brallorna

Alltså hur söta är inte dessa byxor!? Dör söthetsdöden för dom och hade helt glömt bort dom i Jolies garderob.

Mammas finaste hjärta!

Kommentarer

  1. Emelie

    Vad e din naturliga hårfärg? Har nyss börjat färga botten av håret mörkt och är lite ovan, ibland tar vissa färger mer än andra så blir det som olika mörkhetslägen (typ 1cm lite ljusare brun o sen mörkare) trots man trott att man färgat med typ lika mörka färger🙈 så min fråga, om du ibland tar olika färger o ibland haft nån ljusare än tidigare, har du upplevt samma!? Hur ofta lägger du bottenfärg? Älskar att ha mörkare men är inte riktigt inne i det än känner jag 🤣🥰 kan du inte visa nästa gång du färgar vilken du använder o före/efter på utväxten?

    Kram!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Brun men lite ljusare brun 🙂 <3 Jaa, det blir ju typ så när man precis har börjat färga upplever jag. När man färgat på samma ställe typ 10 gånger så går det inte bort lika mycket längre och blir mer jämnt. Så har det varit för mig iallafall 🙂 <3 Typ var sjätte vecka kanske! Ja, det kan jag absolut! KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish