Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre

1. Har äntligen fått hem min nya diskmaskin. Det var dock ett projekt i sig att skura bort allt gammalt, äckligt vatten som råkade rinna ut ur den gamla under tiden som dom bar ut den. Luktade såå äckligt också, fy.. Problemet med den gamla var ju att den slutade pumpa ut vattnet och tekniker som var här i flera omgångar provade ALLT. Bytte pump, rensade rör osv.. Men ingenting fungerade. Därav blev det en ny till slut. Den är SÅ fin iallafall och fungerar superbra såhär långt.

2. Vi gjorde egen pizza (fast på färdig deg, hehe) till middag igår och småtjejerna tyckte att det var så roligt att hjälpa till och gegga ut all tomatsås. Dom satt sådär i evigheter och bara kladdade med var sin sked och la på riven ost väldigt noggrant. Så duktiga!

3. Jag och barnen unnade oss fredagsgodis för att fira in helgen och sedan såg vi film på övervåningen. Älskar att dom är så pass stora nu att man kan ha riktiga myskvällar med dom. Jag köpte tre av mina Hemmakväll-favoriter och barnen verkade gilla mitt godis mer än sitt egna för i slutändan var det ur min skål dom ville ha, haha.

Älskar också att ha nybadade, gosiga ungar i sängen. Finns inte så mycket som toppar det! Världens gos. 

Kommentarer

  1. Donna

    Hej fina du så bra blogg med gott o blandat:) Ville bara fråga dina fina barstolar är de skin på eller samet? massor me kramar😊🤗

  2. Didi

    Underbara och fina barn!!
    Åh den där pizzan såg så god ut, måste testa det och gärna med nutella som många säger ska vara gott, har du testat någon gång?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish