Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina!

Var vaken till midnatt med Jolie som inte kunde sova då hon däckade efter förskolan. Vi har ju tagit bort dagsvilan för längesedan här hemma men antar att hon kanske fortfarande behöver den när hon är på föris. Är ju lite högre tempo där än hemma och det märks att hon är för trött när hon kommer hem. Ska prata med dom idag om att hon får sova en liten stund där igen så skippar vi den på helgerna när hon är hemma bara. Vi hade det mysigt inatt iallafall =) Kollade på gamla bilder från när hon var nyfödd och bebis, pratade om hur hon låg i mammas mage osv. Hon tyckte det var superspännande. Och så kollade vi på Daniel Tiger också, haha.

Annars då? Ska träna, köra bort massor med grejer, jobba och plugga och i eftermiddag får vi besök som stannar över middag. Ska försöka komma i säng i tid ikväll med så att jag orkar upp tidigt för att bila i sju timmar och måste hinna packa med. 

Fika med Tovis igår =)

Tog med barnen till gymmet och körde veckans pass för rumpan. Har valt ut fem övningar som i princip bara tar i rumpan och kör det en gång i veckan från och med förra veckan. Får se om det ger något resultat, provar mig fram lite =) Ska dela med mig direkt jag har någon som kan fota på gymmet så får ni se övningarna! Har ju för övrigt två gymkort nu och valde att behålla mitt gamla så att jag kan ta med mig barnen dit dom dagarna som jag vill träna och har dom hemma. Och så kör jag på mitt nya gym resten av tiden. Finns så mycket mer maskiner där som jag gillar och dessutom är det ju öppet dygnet runt vilket verkligen passar mig då jag hatar att känna att jag måste skynda mig till gymmet innan 22 typ. Kom förresten fram en tjej igår på gymmet och tyckte att det var så himla snyggt att min tatuering går hela vägen ner i armhålan, haha. Blev så glad för har verkligen varit lite delade meningar om den här på bloggen och vissa av er har ju skrivit att det ser ut som att jag har hår där för att det är så mörkt och att det inte är fint ;p Alla som har sett den i verkligheten har iallafall sagt att den är fin och att det är snyggt att den går hela vägen dit så håller tummarna för att det man kan se i verkliga livet faktiskt ser bra ut.

Aja, ska sluta babbla nu och starta dagen på riktigt. Puss!

Kommentarer

  1. Julia B

    Hej! Jag måste bara säga gud vad du är fin. Skulle inte du kunna göra en video om hur du gör i ordning dig för dagen, alltså hur du fixar ditt hår och hur du sminkar dig eller så? 🥰❤️

  2. Emma

    Gillar tatueringar som inte sitter traditonellt, har själv satt några på lite udda ställen. Skulle du vilja visa hela tatueringen ?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish