Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tidig morgon

Hej fina <3

Tänkte bara kika in snabbt. Lämnar barnen på föris nu och beger mig mot Stockholm. Ska bli så himla mysigt att komma iväg och jag ser fram emot bilfärden med Tove (vi kommer att dunka hög musik och babbla hål i huvudet på varandra, haha), dom mötena jag ska på, få bo på hotell, ta sovmorgon, äta gott och bara koppla av.

Önskar er en fin dag. Vi hörs när jag är framme! Stor kram!

Hur fina blommor!? Mina favoritblommor är som ni vet pioner och på delad andraplats är det rosor och hortensia.

Hade Jeanette och barnen här igår kväll för middag och lek. Så mysigt. Älskar dom SÅ mycket och är så tacksam för att vi får ha dom i vårt liv!

Kommentarer

  1. Jm

    Hej, jag har nyss blivit anmäld till socialtjänsten, där jag riskerar att hamna i skyddade boende. Jag vet inte vad jag ska göra längre, jag har gjort allt rätt för mig. Jag funderar på att rymma till en annan stad. Jag vill flytta och hade inte hittat lägenhet så blev det otur.

  2. Jasmin

    Hoppas du får en fin vistelse i Stockholm 💕 Jag skulle också vilja se en “hur man lockar håret”-video! Du får gärna också berätta hur du får lockarna att hålla. Mitt hår håller sig verkligen aldrig lockigt i mer än 3 timmar, såå tråkigt kramar!

  3. Cissi

    Hur mår Pionen du planterade? Ger den blommor? Jag vill köpa två nästa sommar, hoppas såklart kunna få blommor av dom oxå 🤗 Synd att dom blommar under så kort tid bara 😕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish