Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Antingen eller

Snodde denna lista av fina Paula då jag tyckte att den var lite rolig!

Träffa dina gammel gammelfar/morföräldrar eller dina gammel gammelbarnbarn?

Skulle helt klart vilja träffa barnens barns barns barn =) SÅ kul.

Ha mer tid eller mer pengar?

Jag skulle vilja ha mer tid. Tycker att pengar mer är ett bränsle för att man ska kunna leva och uppleva. Tiden känner jag ofta inte räcker till.

Ha en livsspolningsknapp eller en pausknapp?

Skulle mer än gärna ha en pausknapp. Finns så mycket fina tillfällen i livet som jag bara skulle vilja frysa och vara i så mycket längre än dom faktiskt varar.

Här hade vi precis flyttat in i huset och det var en så speciell och mysig tid. Detta är alltså april 2018. Hur sjukt!? 

-Kunna alla språk eller kunna prata med djur?

Kunna prata alla språk alla dagar i veckan. Så himla häftigt att kunna förstå vad alla säger oavsett vilket land man är i.

Ingen kommer på ditt bröllop eller att ingen kommer på din begravning?

Gud vad svårt. Om ingen vill komma på ens begravning så betyder det ju att man inte har haft så många i sitt liv när man väl har levt… Jag hade hellre gift mig ensam med den jag älskar i så fall. Typ på en strand utomlands, bara vi två.

Fastna i en hiss eller fastna i en skidlift?

Fastna i en skidlift såklart! Då kan man ju ta sig därifrån. Har fastnat i en hiss typ två gånger i mitt liv och jag får PANIK av den tanken.

-Gå ut och äta middag själv eller gå på en konsert själv?

Gud vad svårt.. Hade varit svårt att göra båda själv tycker jag.. Är inte jättebekväm med att typ sitta ute själv och äta om jag inte har typ pluggböcker med mig eller liknande. Men då är det ju oftast lunch? Nej, vad svårt. Kanske äta middag själv ändå och ta med sig datorn och jobba under tiden, haha.

Världsfred eller stoppa världshunger?

Stoppa världshunger.

Hoppa fallskärm eller bungyjump?

Efter flygolyckan som var här i Umeå förra året så förlorade F en av sina bästa vänner… Så jag är avskräckt från fallskärm. Bungyjump verkar dock läskigare på många vis men jag väljer nog det ändå.

Vara vuxen i hela ditt liv eller vara ett barn i hela ditt liv?

Helt klart vara vuxen hela mitt liv. Jag älskar att vara vuxen. Dock så är jag en väldigt barnslig och omogen vuxen många gånger trots att jag har många vuxna sidor med. Tror att jag kommer att vara barn innerst inne hela livet, haha.

Åka på resa med vänner eller åka på resa med partner?

Eftersom att jag inte har en partner nu så säger jag vänner. Men om jag skulle vara sådär galet megakär i någon så skulle jag helt klart säga partner tror jag. Tänk att få vara sådär nykär och bara leva livet på hotell, sola, vila och ha det mysigt. Men båda är ju lika roliga fast på olika sätt.

Köpa ett nytt hus eller en ny bil?

Köpa ett nytt hus. Vill ju bygga nytt en vacker dag.

Besöka varje land i världen eller åka till rymden?

Besöka varje land i världen. Har noll intresse av rymden.

För en dag kunna flyga eller vara osynlig?

Osynlig alla dagar i veckan. Så roligt att få vara en fluga på väggen där man vill snoka lite extra, haha =)

Aldrig mer kunna bruka sociala medier eller aldrig mer få titta på film?

Jag kan inte se på film för börjar alltid göra något annat och blir rastlös. Så aldrig mer titta på film.

Långa promenader i frisk luft eller roliga workouts på gym?

Roliga workouts på gym. Är inte naturmänniska alls men älskar att vara på gymmet.

Mysiga middagar med vänner/familj eller galna festnätter?

Både och!

Aldrig få titta på Netflix eller aldrig titta på youtube?

Kollar inte på något av dom faktiskt.. Så spelar ingen roll =) Kan leva utan båda.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss