Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Spegel

Annons

 

Fyndade spegel och kolla hur fint det blev! =) Älskar att få in lite rotting/natur och det blir så fint till det gröna och alla växter. Så nöjd! Har också köpt massor med tvättmedel, diskmedel, rengöringsmedel och sådant där tråkigt som jag tycker är roligt, haha.

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Hej! Men fint😍 Åh herregud, vilken fantastisk rumpa😍 dröm! Vad har du gjort för att få en sån där rumpa ? Jag vill att min rumpa ska se ut så här😞🙏🏻

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss