Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Kliar i fingrarna

Hej fina!

Som rubriken säger så kliar det i fingrarna efter att få prata med er. Gud vad jag har saknat er! Tyvärr så har jag som mest denna vecka men jag kommer att göra allt jag kan för att vara duktig med uppdateringen ändå.

Veckans schema:

Måndag: Ja, idag då.. Ska träna nu på morgonen och sen är det föreläsning mellan 9-19… Har en paus där i mellan på typ en och en halv timme och där ska jag hämta barnen och ge dom mat. Sedan får dom sitta och spela iPad eller se film medan jag fortsätter med plugget fram tills att dom ska sova. Har sjukt dåligt samvete över att det blir såhär men kan inte göra så mycket och måste fokusera på plugget ibland även när dom är hemma.

Tisdag: Bilar till Stockholm för ett samarbete och lite annat. Tar med plugget dit och kommer att sitta med det varje minut som jag får över.

Onsdag: Tillbaka i Umeå, fota och filma ett samarbete, skicka in utkast, publicera det och PLUGGA till tentan.

Torsdag: En likadan heldag som nu idag.. Har barnen då med så ska hämta dom i pausen, göra middag och så får dom se film medan jag hoppar in i föreläsningen igen.

Fredag, lördag, söndag: Plugg, jobb, plugg och ännu mer plugg.

Har med andra ord absolut inget förutom plugg och jobb inplanerat och så ska jag försöka få till mina träningspass varje dag, få in någon dejt med Tove och försöka hinna umgås med mina barn så mycket som möjligt. Finns inte mycket tid över för fritid just nu och dagarna går typ på rutin. Jag avskyr rutiner men det räddas av att jag faktiskt tycker att det jag pluggar är sjukt roligt. Annars hade jag checkat ut för längesedan. Krävs så hård planering och disciplin för att orka med vardagen som jag har just nu men jag förväntade mig nog inget annat när jag tog på mig att plugga över 200% heller på allt som jag redan har i mitt liv. Nej, vad gnällig jag är.. Eller är jag? Försöker bara skriva så ärligt som möjligt och det ÄR sjukt mycket just nu. Juridisk översiktskurs, byggnadsteknik och fastighetsförmedling är kurserna jag har igång just nu och nästa vecka tentar jag av den sistnämnda med godkänt resultat förhoppningsvis.

Annars då? Måste förankra den där jäkla studsmattan och har köpt det som behövs till det.. Behöver beställa presenter till Jason som fyller år snart och nu på morgonen ska jag komma ihåg att klicka hem två par skor som jag har hittat som jag bara MÅSTE ha. Men ja, det händer inte allt för mycket kul just nu som ni hör, haha. 

Önskar er en fin dag, kram!

Kommentarer

  1. Annika

    Ibland får man ta till såna knep med barnen. Du lägger så mycket tid och kärlek på dom ändå. Du måste ju plugga på. Ha inte dåligt samvete för det. Du är så duktig som kämpar på!! Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss