Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fina!

God morgon fina!

Är hemma i Umeå igen nu och ska filma/fota och skapa material hela dagen. Imorgon har jag föreläsningsdag igen 9-19… Är så trött idag men ska lägga mig i tid ikväll så att jag får ta igen lite sömn.

Var förresten så nära att förlora körkortet igår och åkte på fortkörning på väg till Stockholm.. Fick en böter iallafall såklart =)

Aja, nu ska jag ta tag i dagen. Ville mest kika in och säga hej. Kram kram!

Ikväll ska jag plugga och äta Propud med grädde. Längtar redan! 

Kommentarer

  1. M

    Tycker att det är lite oroväckande när det upplevs som att du är glad över att du kört för fort och att du endast kom undan med böter. Samma sak när du beskriver hur du dansar osv. i bilen som du själv skriver är farligt att göra.

    Det känns som en oerhört slapp och oansvarig attityd. Och att du skriver i kommentarerna att du ”kör bra” trots att du kör för fort. Det visar ju på att du inte kör bra. En bra förare följer regler och tänker på alla andra i trafiken. Reglerna och hastigheterna finns av en anledning.
    Är man inte tillräckligt mogen för att följa ALLA trafikregler, så bör man inte vistas i trafiken.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men herregud, lugna dig ;p är inte den enda eller den första som någonsin fått en böter för fortkörning. Självklart ska regler följas och jag fick ju mitt ”straff”. Hoppas du får en härlig fredag och helg 🙂 kram på dig!

      1. M

        Jag är oerhört lugn. Tycker att man bör få ifrågasätta utan att du ska tro att man sitter på andra sidan skärmen och är helt galet.

        Resonemanget ”jag är knappast den första som fått fortkörningsböter” håller ju inte. Man kan ju inte bryta mot regler för att andra också gör det. Kommer en situation där du t.ex. behöver tvärnita för vilt eller fotgängare och du kör for fort, kan det ju ha förödande konsekvenser då du inte hinner bromsa i tid. Då spelar der absolut ingen roll hur bra förare man är.

        Jag är inte på något sätt upprörd eller galen. Jag tycker bara det är oroväckande med folks slappa attityd i trafiken 🙂

        1. Gabriella Joss
          Gabriella Joss

          Fast du kan ju inte säga ett sådant påstående som att jag är en av dom som har ”slapp attityd i trafiken” baserat på två rader text som jag har skrivit? 🙂 Tror inte det kommer en fotgängare mitt på E4an och skulle det vara så blir det nog lika svårt/lätt att bromsa oavsett om du kör 110 eller 130. Uppfattade dig som allt annat än lugn och snarare rätt hetsig och väldigt påhoppande men ber om ursäkt om fallet inte var så. Kram 🙂

          1. M

            Fast det är ju helt fel. Det gör ju skillnad på bromssträckan. Nä såklart. Nu sa jag inte specifikt E4an och jag skrev att det var ett exempel. Men en bil framför dig kan tvärnita även om du befinner dig på e4an. Och då har det faktiskt betydelse hur fort man kör och om man kör enligt den gällande hastigheten.

            Tycker att det är så oerhört lustigt med framförallt influensers. Jag är en oehört lugn person och långt ifrån hetsig. Skulle snarare kalla mig väldigt saklig i det jag skriver till dig. Och lugn. Men så fort man inte håller med är det som att -ni- får taggarna utåt.

            Klart man måste få reagera på saker. Konstigt vore det ju om man alltid måste skriva positiva saker.

          2. Gabriella Joss
            Gabriella Joss

            Och jag tycker det är oerhört lustigt med sådana som kommenterar och kritiserar precis allt man gör med och påstår sig vara lugna medan dom skriver vissa ord med caps och framstår som allt annat än harmoniska och icke hetsiga. Men man har ju delade meningar, så kommer det alltid att vara 🙂 du behöver iallafall inte oroa dig för mig i i trafiken. Ha en bra dag!

        2. L

          Hahaha men herregud….. tycker du ska gå ut från bloggen och dela med dig av rätt och fel i trafiken till alla bilförare då du verkar kunna det från prick till punkt. Att två rader med lite ironi kunde väcka så starka känslor inom dig säger mer om dig än Gabriella. Hon hade inte haft ett körkort om hon skulle varit en fara för trafiken.

          1. M

            Men suck. Så oerhört löjligt. Skrev ner en tanke och tycker inte att man alltid behöver hålla med om allting.

            Jag tycker inte att Gabriella hanterar kritik eller kommentar som inte är super positiv på ett härligt sätt. Då är det genast att man är galen och ska lugna ner sig, sluta läsa bloggen osv. Jag tycker ju om hennes blogg, men bara för det tycker jag ju inte om allt hon gör. Tycker det är jätte viktigt med t.ex. trafikvett och därför är det självklart något jag reagerar negativt på. Jag är uppenbarligen inte ensam om att reagera på det heller.

            Och ja. Jag kan trafikreglerna till punkt och pricka trots att jag haft körkort i flera år. Det går faktiskt att köra lagligt och att komma ihåg reglerna. Har man tagit körkortet så är det något alla bör kunna.

            Det är ju även så långt ifrån verkligheten man kan komma. Klart man inte kör för fort på körlektioner eller uppkörningen. Trots det finns det ju oerhört många som inte bör ha ett körkort (menar ej Gabriella).

  2. Johanna

    Kämpa på! Själv sliter jag med patologi-plugg (pluggar till ssk). Håller på med körkort också och fixade teoriprov i måndags med 54 poäng, puh. Bara några körlektioner och uppkörning kvar. Kan inte du berätta mer om när du tog körkort, vad fick du göra på uppkörningen tex? Tycker det är svårt att backa (fickparkering, backparkering, backa runt hörn)…

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Heja dig!! <3 <3 såå grym du är! Jag fick köra runt i typ 45 minuter (eller om det var en timme till och med, haha) och så sa han var jag skulle åka och fick följa skyltarna efter det, fick "vända" i korsning, parkera, backa runt hörn, kontrollera allt invändigt i bilen (innan vi började köra) och så fick jag köra både på stor väg och mindre väg. Stor kram och heja dig!Det kommer gå så bra<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish