Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Senaste:

Min senaste skärmdump på telefonen: 

En bild som Tove skickade på Adi och Jason när dom var pyttisar! Dör så gulliga, haha. Dom är verkligen som bröder också.. Sjukt att vi umgåtts i princip varje dag sedan dom var under året och när vi var hemma med dom i typ två år samtidigt så umgicks vi i princip från morgon till kväll.

Senast beställda sakerna till mig själv: 

Har beställt lite nya kläder och hudvård + fyllt på lite smink som tagit slut. Kan visa allt när jag får hem det! Har läst så mycket bra om masken nedan från Filorga så måste prova den. Har velat klicka hem den länge men har känt mig snål och prioriterat pengar på annat. Men i höst vill jag ta hand om min hy lite extra så det blir kul att testa.

Det jag beställde senast i inredningsväg: 

Jag ska fixa i ordning lite i barnens rum och har beställt lite nya ”klistermärken” till väggarna! Målade ju om lekrummet och då var det flera av dom jag hade hemma (som jag har haft sedan 2015 typ, hehe) som inte gick att återanvända då klistret hade torkat. Sedan har jag inte tagit tag i det men ska göra det nu och fixa i ordning ordentligt där inne.

Senaste lunchen och middagen jag åt: 

Åt lasagne med massor av aubergine och zucchini, riven morot och prästost till lunch senast. Godaste! Fuskar jag med gluten så är det lätt med lasagne. Det är inte lika gott med andra lasagneplattor =)

Och åt sen middag igår själv med mitt plugg. Fast innan det åt jag typ en halv påse chips med. Var så himla hungrig när jag lagade mat och vrålhungrig typ hela kvällen, haha. Jag la färskpotatis i massor med olja och kryddor och la ut det på en plåt, gjorde lax som jag stekte först och sedan la i lite vatten och buljong, citronpeppar, örtsalt och pressade citron över och så hade jag bea till. Alltså jag kan typ äta bea till precis allt. Min godaste sås!

Fula bild i telefonen: 

Min frukost igår var inte superfin men tog i sann influenser-anda bild på den ändå av någon anledning.. Tänkte dock inte lägga upp den men den passade ju bra som ful bild i denna lista.

Det jag gjorde senast som gör mig extra glad:  

Handlade bullar med barnen och hade en sådan mysig söndagskväll med dom och deras pappa. Sådana små stunder som kan betyda så mycket.

Senaste överraskningen: 

När jag skrev tenta senast så knackade det på dörren och det kommer två killar som säger att dom ska slipa mina stolpar ute på verandan. Det hade börjat växa mögel på dom och jag har klagat och gnällt över det på Myresjöhus då jag glömde bort att nämna det vid tvåårsbesiktningen. Och så plötsligt stod dom där och slipade och oljade hela förmiddagen. Blev så fint och fräscht och jag är glad och nöjd.

Senaste jobbiga känslan: 

Kvällsstädningen var jobbig igår. Men med Tove i telefonen och lite musik i bakgrunden tog jag mig igenom den med.

Senaste känslorna: 

Jag mår väldigt bra just nu. Alltså jag är sådär pirrigt glad i hela kroppen typ och det är mest för att allt flyter på så bra, jag kommer framåt i det jag vill och är bara allmänt lycklig i livet. Älskar alla projekt, jobb osv som jag har igång, känner att jag har kontroll på allt men hinner ändå njuta av stunder med barnen, vänner osv. Så tacksam över att få leva över huvud taget. Livet är verkligen en sådan fin resa.

Senaste serien jag såg: 

Har börjat kolla på ”älska mig” på viaplay. Kollar ju aldrig på serier men ser att så många ser den och kände att jag måste se vad det är alla är så exalterade över. Tycker den är sååå bra just för att jag tyckte att serien verkligen visar hur livet kan vända från en dag till en annan. Man kan träffa någon och bli dödskär plötsligt, någon kan dö, någon kan födas, någon kan förändra ens liv. Det är ju precis så livet är. Så oförutsägbart och bara för jäkla fint. Och man har ingen aning om vad som kan hända när. Det gäller bara att hålla i sig och ta vara på resan.

Senaste sak som gjorde mig glad: 

Att ha en helt nytvättad bil. Jag och Tove hämtade bilen igår efter tvätten och båda ba ”åååååh vad gott med den här lukten i bilen” samtidigt, haha.

Senaste kloka orden: 

Senaste påminnelserna till mig själv: 

– Drick mer vatten (är sämst på att dricka…)

– Svär mindre framför barnen (jag svär väldigt mycket tyvärr och Jason säger alltid åt mig att sluta bland annat.. Så svårt att vänja av sig men försöker!)

– Sluta lägga så mycket tid på relationer med människor som inte bryr sig om dig tillbaka.

Senaste bilden som gör mig lycklig: 

Här tog vi bild för exakt ett år sedan. Då hade jag en annan känsla i kroppen. Vi hade precis sagt att vi skulle gå isär, hjärtat gjorde ont, allt kändes jobbigt och jag var så förlorad i alla tusen känslor som jag kände där och då. I helgen var vi tillbaka. Samma plats men en helt annan känsla.

Senaste snackset:

Förutom mina chips som jag åt igår kväll så är det dessa. ÄLSKAR dom!

Kommentarer

  1. Gabriella Joss

   Det är creme fraich, ajvar och lite havregrädde och riven ost i själva såsen. Och så har vi stekt lök, vitlök, riven morot, aubergine och zucchini och varvat med lasagneplattor och sås. Kram <3

 1. Sarah

  Så töntigt heheh, men undrar vart dina glas är ifrån? Så fint det som var med på bilden bredvid din goda mat!
  Kram! ♡

 2. Annie

  Tycker att du uppdaterar väldigt bra med roliga och intressanta inlägg trots allt du har omkring dig! Grymt jobbat och tack för en riktigt läsvärd blogg!

 3. E

  Hej,
  Okej detta är superkonstigt men jag behöver hjälp, problemet är att jag smittat min nuvarande kille med klamydia.. och är livrädd detta ska påverka vårt förhållande, har endast träffat honom i 5 månader och känner bara han är killen i mitt liv.. han vet om det redan och klart han blev ledsen, och jag känner mig som världens hemskaste tjej… (är 23år) SNÄLLA HJÄLP <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss