Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Äntligen kom den upp!

Plötsligt händer det =) Fick äntligen upp växten som jag och Jolie planterade i somras typ. Den blev så fin inne på kontoret som ampel. Nästa projekt där inne är gardiner. Ska få hjälp med att måtta upp och sy några som passar perfekt just för det rummet. Vet ni vad jag också är sugen på? Att få upp gardiner på hela nedervåningen! Men då vill jag också ha måttbeställt och att det ska se superfint ut. Börjar bli trött på att man ser in genom alla mina fönster på kvällarna, haha..

Kommentarer

  1. Kiia

    Asså så roligt! Jag har samma ampeln som jag köpte i våras och sen dess har den väntat att få komma upp på kontoret😄 Måste verkligen ta tag i det…

  2. Mikaela

    Varje gång jag tittar in hos dig, så blir jag så glad (märkligt nog) för att jag ser att du alltid verkar ta dig tid att svara på kommentarer ifrån läsare. Det ger ett seriöst intryck, och är väldigt sällsynt numera! Kram

  3. BMP

    Kommer och bli jätte snyggt med gardiner och ombonat nu när det är höst och går mot vintern. Hoppas vi får ta del av det.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish