Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Hej fina ni.

Helgen har varit skitjobbig. Alltså verkligen jättejobbig. Motsatsen till vad jag trodde att den skulle bli. Varken vill eller kan skriva mer om varför men ville mest bara uppdatera och säga att jag tar en liten paus imorgon härifrån. Skulle egentligen vilja ta en paus från allt just nu i typ två veckor och ligga under täcket och sova, haha… Men vet att det inte funkar så. Det är för mycket som behöver snurra för att livet ska funka liksom. Tove kommer iallafall till mig ikväll och vi ska bara mysa och äta massor med gotta. Känner mig typ tom, trött, ensam, ledsen och har tankar och känslor precis överallt. Ibland säger mina vänner till mig att mitt liv är som en film och då skrattar jag bara.. Men just nu så känns det verkligen precis så. Känns som att det alltid händer något som jag måste lösa eller fixa och just nu är jag bara så sjukt himla väldigt extremt megaless på det. Längtar efter en lugnare period.

Såhär blev mitt lilla öra förresten. Jag har verkligen pyttesmå öron! Jason har större än mig och tror till och med Jolie har det. Minns när min mamma petade i mitt hår för flera år sedan och ba ”gud, du har verkligen så små öron”, haha.. Och jag tänker själv på det varje gång jag råkar se dom ;p Ska ta fler hål med på lite mer ”ovanliga” ställen på örat längre fram men vill se hur det här läker först. Har två hål på andra sidan! Kan knappt förstå att jag på riktigt hade 11-12 hål i varje öra förut!? Och även i tungan och i näsan. Har dock kvar min piercing i naveln fortfarande. Tycker att det är så fint.

Upptäckte ju spinn på en av mina växter under fredagen så fick världens ryck och slet in alla mina växter i duschen, sprayade med rapsolja och vatten + denna spray ovanpå för att kväva och döda dom. Vet inte ens om några fler av mina växter hade blivit ”smittade” eller om det bara var den stora monsteran. Men ja, är livrädd att min stora gullranka ska dö så det var bara att behandla alla för att vara på den säkra sidan. Tog mig ”bara” 3,5 timme att gå igenom alla växter i hela huset. Sedan skulle jag dammsuga, skura osv på det också. Och när jag ändå var igång så polerade jag alla mina Skultuna-ljusstakar, torkade av alla hyllor osv. När jag var klar så åkte jag hem till Tove och myste.

Slutade med att vi satt och pratade halva natten. På lördagen tog jag världens sovmorgon och sov till säkert 12.30. Har inte hänt mig sedan jag var tonåring typ.. =) Men det var jag så värd och jag vaknade helt pigg.

Har shoppat lite nya växter med. Kan visa sen! Haha alltså Jolie.. Hon har valt outfit själv om ni undrar =)

Vi har fått snö! Och barnen och deras pappa har varit här jättemycket. Har verkligen behövt det så det har varit skönt.

Annars har jag flyttat om lite gamla växter och satt nya sticklingar i vatten i små glas, rensat ur hela förrådet på nedervåningen och fått in alla kuddar till utemöblerna och barnens cyklar, pluggat jättemycket, styrt upp det sista inför Jasons kalas nästa helg, skickat fakturor och bokat flyg till och från Stockholm.

Nej, nu stänger jag ner datorn. Önskar er en fin kväll. Och tack för att ni alltid hänger kvar här inne genom alla med och motgångar i mitt liv. I love you. Kram /G

Kommentarer

  1. Josefine

    Har följt dig sen 2014, vet inte vad som hänt i helgen men vad det än är så skickar jag och min lilla 5 månaders en stor kram!

  2. Didi

    så tråkigt att höra att du inte mått bra och att du går igenom en massa grejer just nu.
    Hoppas det hjälper med en paus och att det snart blir bättre.
    Stor styrkekram till dig fina du <3

  3. Therese

    Älskar din blogg och är imponerad på hur du klarar av att balansera allt.
    En fråga bara, hur är barnens overaller i storleken? Är sugen på overall från Lindberg men lite osäker på vilken storlek man bör ta.

  4. Carina

    Hej när jag köper nya växter brukar dom får bo i ett rum själva, för att jag ska vara säker att dom inte har ohyra som kan sprida till mina andra växter hemma…. ett tips när jag läser att du fått ohyra på dina växter.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish