Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tuff dag

Den här dagen har varit så himla jobbig. Har typ grinat 90% av den men har haft Tove vid min sida och då blir det skrattattacker mitt i alla tårar med. Alltså jag fattar verkligen inte hur hon lyckas men hon gör det varje jäkla gång. Sa det till henne idag när jag skrattade så att jag grät att jag inte vet om jag gråter för att jag är ledsen eller ”glad” längre.. Haha.. Har känslor och tankar överallt just nu och jag avskyr den känslan. Hatar att jag är en sådan som känner så himla mycket när jag väl känner en känsla. Eller ja, det är något som jag tycker är så fint hos mig själv med men också vääääldigt jobbigt. Är jag glad så är jag jätteglad, är jag ledsen så är jag hur ledsen som helst, är jag arg så blir jag helt galen, är jag kär så är jag det på riktigt och jättemycket och ja, ni fattar. Det är både jobbigt och fint samtidigt och jag hatälskar den delen av mig själv =)

Iallafall.. Barnens pappa har varit här hela kvällen och slagit in paket och imorgon fyller ju Jason år. Han kommer bli så himla glad och han kommer bli ännu mer glad över sitt kalas på lördag. Har verkligen gått all in i Mario-temat (även om jag inte skulle det från början) och bjudit in hur mycket barn och vuxna som helst. I princip alla våra vänner + grannar + förskolekompisar kommer att vara på plats och jag längtar efter att få se hans glädje.

Och återigen. Jag är sämst på att uppdatera just nu men det har verkligen en anledning. Inte plugg, inte jobb utan något som faktiskt är viktigt ”på riktigt” och som är extremt jobbigt för mig. Så tack, tack, tack för er förståelse och all kärlek. Har inte hunnit gå igenom alla era kommentarer eller godkänt dom men sitter med tårar i ögonen här ikväll för att ni är så jäkla fina. Skulle vilja dela med mig av alla men denna nedan sammanfattar typ alla fina ord ni har lämnat här inne idag. Ska försöka svara er alla imorgon. <3

Tack igen iallafall. Snart är jag tillbaka med pepp och energi igen. Men just nu har jag den verkligen inte någonstans utan känner mig bara tom och trasig typ.

Godnatt fina. Och tack för att ni hänger kvar. Stor kram.

Kommentarer

  1. Louise

    Hur tänker du kring kalas nu i pandemin? Självklart vill man fira sina barn och det gör man ju såklart, men vart bara lite ställd när jag läste meningen att du bjudit hur många vuxna och barn som helst. Man läser ju varje dag hur sådana stora kalas/evenemang blir stora smittillfällen. Pandemin är ju långt ifrån över.
    Kanske är hårt att ta upp det men tycker ju annars att kommentarsfältet är väldigt fint här (härligt med god ton!) så det bör ju finnas utrymme även för diskussion om tuffare saker, utan att trampa på tårna.

  2. Maria

    Hoppas allt lättar för dig utan att veta alls vad du går igenom just nu.. hade inte förstått att du dejtat/haft pojkvän under detta året för du har inte skrivit om det så öppet här vilket jag förstår. Om du träffade någon och även skulle introducera personen till barnen skulle du vara öppen med det på bloggen? Livet är verkligen inte lätt, är tio år äldre än dig men just nu i en utmattning som gått över till depression. Kämpar på och försöker vara den bästa mamman till mina barn men det är inte lätt. tänk att vi alla kämpar på varsitt håll, så bra ändå att du skriver öppet på bloggen att livet inte alltid är tipp topp! Grattis till Jason!

    1. Maria

      Ett tillägg: känner igen mig jättemycket i det du skriver om att vara en känslomänniska. För mig har det varit svårt att acceptera att jag är såhär ganska känslig och har så nära till alla känslor som blir så starka för mig.. känns som att tidsandan är litegrann att man ska vara tuff och okänslig. Har också svårt med relationer som liksom inte betyder nåt på ett djupare plan, både vänskapsrelationer och relationer med motsatta könet/kärlek. Har alltid känt mig både väldigt stark i mig själv samtidigt som jag är så otroligt känslig, liksom starkskör. Har många gånger funderat på om jag är högkänslig. Vet inte om du läst på om det och känner igen dig i det?

    2. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Har väl inte riktigt haft någon ”riktig” relation och håller det privat så länge det är så. Kommer krävas jättemycket innan jag presenterar någon för barnen och vara öppen om det på bloggen. Då ska jag verkligen vara säker på att jag ska vara med just den personen och det krävs mycket för att jag ska känna så. Förstår dig <3 heja dig, du är grym!! Och tack <3

  3. Hanna

    Glöm aldrig hur fantastik du är, du är grym ❤️ Tack för en fantastisk blogg, vi uppskattar dig så mycket tack för att du är du

  4. Sanna

    Vill absolut inte vara en jobbig läsare men en liten påminnelse är bara att Coronapandemin fortfarande pågår. Är det enligt dig en bra idé att ha bjudit in hur mycket vuxna o barn som helst just nu? Så länge ni inte ska vistas utomhus i snön men det har jag svårt att tro 😅 var detta inte ens med litegrann i tankarna vid planeringen? Känns väldigt ansvarslöst😕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish