Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarn

Magnetröntgen

Idag väntar magnetröntgen för Jolie. Mitt hjärta går typ sönder och jag mår så dåligt över att hon ska sövas. Tove har lugnat mig så mycket då ett av hennes barn har gjort MR flera gånger men det hjälper typ ändå inte och den där jobbiga känslan äter upp mig inifrån. Vill bara att det ska vara över. Tanken är att F ska vara på sjukhuset med Jolie medan jag tar med Jason och äter frukost på stan (Jolie får ju inte äta innan magnetröntgen och därför är det också dumt att han äter framför henne så att hon också blir sugen), lämnar honom på föris och sedan möter upp på sjukhuset.. Nej, hörrni. Det känns inte alls roligt det här. Som tur är så har barnen världens bästa pappa som är bra på att lugna mig när jag är såhär orolig.

Vi hörs lite senare. Kram på er. Hoppas ni får en fin dag!

Igår fick jag iallafall en såhär lugn start på morgonen. Vaknade så tidigt och hade mysigt besök redan vid 07-tiden. Jag är sämst på att komma upp tidigt egentligen och vaknar inte ens av mitt egna larm trots att jag har det som låter mest och värst av dom alla, haha. Dom dagarna som jag väl kommer upp supertidigt tänker jag dock alltid att jag ALLTID borde vakna den tiden och bara mysa i soffan en stund, känna noll stress och vakna till ordentligt innan jag startar dagen på riktigt. Hela dagen blir så mycket lugnare när man får en bra start på den. Anledningen till att jag har svårt att komma upp är ju att jag är vaken SÅ sent och pluggar och jobbar.. Jag är mest produktiv på natten tyvärr. Försöker vända det nu iallafall och börjar få liiite bättre sovrutiner men dom är fortfarande långt ifrån bra. 

Kommentarer

  1. Maisa

    Hej fina! Du jag kom att tänka på en sak nu när det närmar sig förlossning med barn nr 2 för mig :), hur gjorde ni med Jason när det var dags att åka in? Vem lämnade ni honom till? Vet inte riktigt hur man ska tänka där, vi har ju mina föräldrar liksom men dom jobbar ju om dagarna 🤔 men om man lämnar till dom och dom kanske lämnar på fsk? Vet inte 😅 kram kram

    1. Gabriella Joss

      Fs syster lämnade vi till <3 man får ha någon som alltid är på "jour" precis mot slutet så att man alltid har möjlighet att snabbt ringa och komma förbi med storasyskonet <3 kram kram och stort lycka till!!<3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss