Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu och fem snabba saker du inte visste om mig

– Jag har äntligen betalat igen min restskatt för i år och det känns som en sådan lättnad. Hatar att ha sådant hängandes över mig. Var under 30.000:- detta år men det sved ändå.. Förra året var det mycket mer. Vet att det är skatt jag är ”skyldig” så det är bara att betala och se glad ut men det är ändå inte superkul. Eller ja.. Jag pratade med Skatteverket när jag fick beskedet då jag trodde att det hade blivit fel men till slut så sa jag ”aja, jag får väl bara betala och se glad ut” och hon som jag pratade med skrattade och sa ”ja, du behöver ju inte se glad ut men”.. Haha.. =)

– I år har jag jobbat så extremt mycket mindre och det har känts så skönt. Har tackat nej till så mycket samarbeten och fokuserat mer på plugg. När corona bröt ut i Sverige så var jag dessutom utan jobb i ett par månader då alla företag nästan höll andan och knappt vågade lägga pengar på influensermarketing. Och vet ni? Jag gillar det. Jag klarar mig ju väldigt bra ändå. Nästa år ska jag också jobba mindre och ta hand om mig själv mer. Det är mitt löfte från mig till mig och det enda ”nyårslöftet” jag ska göra.

– När det kommer till plugget så har jag dragit ner takten rejält och gjort om lite. Kommer berätta mer om det i ett eget inlägg längre fram.

–  Har varit på loppisrunda med Tove igen och hittat lite fint. Ska visa er sen! På tal om Tove så kommer jag att sakna ihjäl mig efter henne denna helg då jag är i Stockholm och hon är i fjällen. Det slår mig så ofta hur ofta vi faktiskt ses (6/7 dagar i veckan) och direkt vi inte gör det så känner jag ett sådant tomrum trots att vi pratar i telefon dom dagarna.

– Har råkat kliva på min bilnyckel så den är helt trasig och har även missförstått bilsäljaren angående servicetid.. Så borde ha bytt motorolja för så längesedan. Har ny tid till veckan iallafall! Och så fick jag ett inkassokrav på min senaste faktura för bilen med då jag hade gjort fel med betalningen. Känner att det inte går jättebra för mig på bilfronten just nu, haha.

– Lyssnar ihjäl mig på Newkid just nu. Älskar ”dör för min” som han har gjort med Jireel. Har ju älskat hans ”Chambea” med när den kom. Tröttnar dock jättefort på låtar då jag alltid spelar sönder dom jag gillar mest för stunden. Men det är på ett sätt bra med för då hittar jag alltid så mycket ny musik =)

– Har bytt schampo och balsam till Ida Wargs nu när mina ”vanliga” tog slut. Återkommer med recension! Det luktar sååå gott iallafall!

– Vet ni? Jag har kommit på bästa knepet till att komma över någon. Jag har ju varit jättekär i en kille i ett helt år. Och nu har vi slutat prata. Trodde att jag skulle vara helt förstörd men jag bryr mig typ inte alls. Får lite jobbiga stunder ibland men nä. Det är liksom inte värt att vara ledsen över någon som inte vill ge en samma sak tillbaka som man har gett dom. Det enda jag tänker är ”om han kan vara utan mig så kan jag lätt vara utan honom med” och ”jag vill ändå inte vara med någon som inte verkligen gör allt för att vara med mig tillbaka”. Och det går så bra. Får ju frågan ibland hur man kommer över någon och går vidare efter hjärtesorg och att ha det som mantra varje gång det blir minsta jobbigt funkar. Prova! Man är bara värd det bästa och det är lätt att glömma bort det när man är kär i någon. Direkt man kliver ur det och ser det mer objektivt så inser man vem man är igen. Och jag tappade verkligen mig själv i att vilja ge allt till någon som inte ville göra detsamma tillbaka.

Och några snabba om mig som ni kanske redan vet: 

– På tal om det där med skatt. Jag har aldrig fått tillbaka pengar på skatten förutom ETT år. Och då har jag ändå jobbat regelbundet från att jag var 14 år. Det är liksom 11 år.. Något fel gör jag ju uppenbarligen, hehe.

– Jag har små fjun i hela mitt ansikte. Alltså små, små, vita hårstrån i heeeela ansiktet. Till och med i pannan =) Syns ju inte alls nästan (förutom i vissa ljus) eftersom att det verkligen är pyttesmå fjun men dom finns ju ändå.

– Jag har jättesvårt att svälja ”piller”. Hart lärt mig att svälja alla mina vitamintabletter samtidigt men det är skitsvårt varje gång. Tar verkligen stopp i min hals och får alltid kräkreflex nästan.

– Något annat jag alltid får kräkreflex av är att dra tandborsten längs tungan. Någon annan som får så?

– Visste ni att det finns en frukt som jag ogillar? PÄRON. Alltså jag vet inte vad det är med just päron men jag gillar det inte trots att jag kan äta det om jag måste.. Men det är inte gott? Jolie däremot älskar päron och därför köper jag ofta hem det ändå.

Två bilder från när jag var med Tove sist. Loppis och sushi, haha. Börjar bli standard. 

Puss och kram! Vi hörs sen/G

Kommentarer

  1. Sandra

    Hej. Nyfiken liten fråga. Du skriver att du vart kär i en kille 1 år nu, men var väl nästan exakt 1 år sedan du och fjordor separerade? Träffade du denna killen direkt efter er separation ?

  2. jas

    Jag tycker om att läsa din blogg så mycket Gabriella! Jag ser mig själv så mycket i dig och trots att jag inte kommit lika långt i livet så tycker jag det är häftigt att läsaom ditt liv. Du är så öppen och pratar om känslor och tankar att jag får lite verklighetsförankring. Livet går upp och ner, man blir kär i någon som inte vill ha en lika mycket. Skolan är tuff, man glömmer en faktura eller möte ibland. Men väger upp ångesten med fantastiska människor som lyfter en och finns där i vått och torrt. Genuint tacksam att du bloggat och låter mig hänga med i allt. Det är häftigt att se sig själv i någon annan, att hitta en person att se upp till. Det är bara 2 år emellan oss men jag har inga barn vilket jag mig lite mer ansvarslös haha. Tack för allt du gett och ger Gabbi. All kärlek till dig!

  3. Johanna

    Gällande han killen som du skrev om, så går ju han bara miste om ett riktigt kap! Extremsnygg tjej med hjärtat på rätt ställe, fina barn, fint hus osv osv. 🙂
    Har en lite random fråga haha, men tror du att du kommer att skaffa körkort för manuell växellåda i ett senare skede? Jag håller på med körkort nu, tar för automat då det både går snabbare + blir billigare. Uppkörning på måndag 😮

  4. Rebecka

    Hej
    Nu vet jag inte hur det funkar när man har eget företag men när man är anställd kan man be lönekontoret dra extra skatt och då får man tillbaka. Blir som ett extra sparande till sig själv och så får man en trevlig bonus varje år haha:) kram

  5. Lina

    Om fjunen i ansiktet är något du ogillar skulle jag rekommendera profesionell dermaplaning, exfolierar ansiktet och tar bort all sk ”peach fuzz” 🙂

  6. Karin

    Jag brukar be min arbetsgivare att dra av 500kr extra skatt varje månad för att slippa bli återbetalningsskyldig. Går säkert att betala in extra när man har eget också. Och fjun i ansiktet har vi ju alla precis som någon skrev 🙂 Jag har dessutom mörka :s börjar bli tant…

  7. ANNA f

    Har samma problem med att svälja piller. Mitt bästa tips är att hälla ut yoghurt på sked, stoppa i pillret och sen bara svälja alltihopa. Äter man många piller som jag blir det dock typ en gel frukost med så många youghurtskedar haha 🙂

  8. Vivi

    Jag hatar också päron! Har en fråga ,har du några tips för hur man kan leka med nästan 2 år pojke?Han gillar inte typiska leksaker.Vi läser mycket men behöver nya ideer verkligen.Är inte svenska så hoppas du förstår vad har jag skrivit!Kram

  9. Vendela

    Jag avskyr också päron, något med den mjöliga slemmiga konsistensen tror jag 😅. Men päronsmak på saker går bra hahah.
    Och gällande hår, jag med! Men mina är mörka. Har vaxat bort ibland men försöker acceptera det för just nu pallar jag inte bry mig. Mvh otroligt gravid 😂

  10. Mia

    Tänker så med ang killar om han inte vill vara och satsa på mej är det ju inte rätt. Åh vad jag gillar din blogg. Nu har jag kommit över höstdeppet och ser framemot julen och pyntet. Kram.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja absolut! Alla har dock inte som jag ;p vet iallafall ingen annan som har som har så mycket som jag har. Känsligt ämne det verkar vara för dig, haha. Ta det lugnt! Ha en fin dag, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish