Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hello

Spenderar dagen med plugg och energidryck och snart kommer Tove hit och hjälper mig med lite jobb. Mitt huvud kokar av allt plugg just nu.. Juridik är INTE enkelt. Men det är sjukt kul måste jag erkänna. Om jag någon dag inte vill vara mäklare så kanske jag satsar på min dröm med att bli åklagare ändå. Vill bli lärare med, haha.. Varför vill jag bli så mycket? Hade behövt typ 30 år till av mitt liv för att få testa på allt jag drömmer om. Märks iallafall att jag inte är lika rutinerad som vanligt då jag som ni vet har dragit ner på pluggtempot. Imorgon ska jag berätta för er hur jag har lagt upp det i ett eget inlägg.

Ville mest kika in med mitt duckface och säga hej. Hänger i nya träningskläder med och älskar färgen. Nästa vecka kommer en rabatt PÅ en rabatt så hoppas att ni ska gilla det. Kommer dock enbart att vara på instagram men kan skriva ut koden här med som vanligt så att ni andra kan ta del av den med.

Fin rumpis får man också i tightsen. Älskar dom! Och det som ligger i bakgrunden är min sängkappa som jag valt att göra mig av med nu.. Den har blivit så kort och ful i tvätten.. Vet inte om jag ska köpa en ny eller ha sängen helt utan. Blir mindre samlingar av damm när jag inte har någon! Förresten.. På tal om damm! Nästa vecka väntar första omgången av hemstäd här i huset och jag hoppas att det blir bra och att jag blir nöjd. Vore skönt att avlasta sig själv lite då det är tillräckligt mycket som det är med plugget, jobbet, barnen osv just nu.

Har snöat jättemycket här i Umeå förresten. Vad tycker ni? Fint va? Men jobbigt att skotta fram bilen varje dag med.. När vi hade planeringsmöte om vändplanen med grannarna för några veckor sedan så pratade vi om var man skulle lägga den snön som man skottar från tomten. Och när det var min tur att prata så började alla skratta då det enda jag gör är att köra fram och tillbaka med bilen tills snön är bortryckt och tillplattad… Förra året var verkligen kaos för mig och jag hade inte alls tid att stå där ute med spaden. Mådde dessutom dålig mitt i separationen och hade noll ork för snöskottning. Men i år är jag redo! Har till och med köpt en ny snöskyffel =)

Kram på er. Vi hörs sen.

Kommentarer

  1. Mia

    Jo så är det ibland. Att man bara inte orkat. Man är inte mer änn människa. Det är ingen snö i Stockholm men hemskt väder med regn och blåst. Vill helst slippa gå ut. Kram.

  2. Maria

    Jag drömde om att bli advokat när jag var yngre eller delvis fortfarande men vägen dit ohmy… Först juristlinjen 4,5 år, sedan biträdande jurist för att se prövaa som advokat.. Typ 6-7 år minst och jag måste läsa upp så att jag får nästan MVG i alla ämnen för att komma in på juristprogrammet :p Åklagare är nog ännu längre 🙂 Tips! Köp en snöslunga, du som ändå bor där det snöar, vi har en men bor i stockholm och vi har inte använt den på 2 år då det varit bar mark nästan hela tiden eller smält bort. Hoppas på snö iår 😀

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss