Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej på er!

Jobbar på för fullt här inför Black Week och filmar samarbeten. Tycker att detta är så kul och har nästan lite ångest att jag ska jobba heltid som mäklare sen.. Har filmat alla mina favoriter när det kommer till skönhetsprodukter i samarbetet jag ska göra med Bangerhead och blir ju lite extra övertaggad när det gäller saker som jag verkligen ÄLSKAR som jag får visa för er, haha.. =) Kan knappt prata och börjar babbla superfort och säger ”detta är SÅÅÅÅÅ bra” 100 gånger om.. Kan knappt lyssna på videon själv sen för tycker att det är pinsamt. Har filmat om 40 gånger och försökt tagga ner lite.. Haha. 

Vackra stilbilder från babblandet =)

Skickade nyss denna till Tove och skrev ”samarbete done” =) Inser att jag är lika fjortis som jag var när jag var 18 år.. Kolla bilden nedan.

Detta är alltså 2014 (Snart SJU år sedan) och jag kör exakt samma idag.. Kanske dags att börja bli lite mer proffsig i mina poser, haha.. Hoppas ni tycker om mig ändå.. =)

Aja! Nu ska jag plugga sista stunden innan det är dags att hämta barnen. Stor kram! Ha en underbar fredagskväll.

Kommentarer

  1. Linn falk

    En fråga som inte är relaterad till ditt inlägg men hoppas du vill svara iaf!
    Jag väntar mitt första barn och jag undrar vars du köpte kläder till dina barn när dom var bebisar? Tyckte du alltid klädde dina barn så fint i grått, beige och vitt 🥰 kram

  2. Anna

    Alltså hjälp att jag följt dig längre än den sista bilden? Är det ens möjligt haha tycker alltid din blogg är en härlig plats att komma in till oavsett om man är glad, ledsen, arg etc. Just nu är jag i en dålig period i mitt liv pga olika anledningar men när jag klickar mig in här lättar det lite i hjärndimman för en stund 😊 hoppas du får en fin helg <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss