Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och har en lååååång to-do-list idag då Jolie fyller tre år imorgon! Och så har  jag lite utkast att fixa och ska hinna med att träna och tvätta. Skotta måste jag också göra.. Så segt! Har snöat hur mycket som helst här i Umeå under dom senaste dagarna! Blir trött varje gång jag ser att det börjar snöa igen för att jag vet att jag måste ut och ta bort det.. Haha. Ikväll ska jag möta upp Tove också. Hon ska hjälpa mig med lite jobb och så ska vi äta middag tillsammans med alla barnen.

Annars så har jag spenderat hela helgen med mat, film och massor av mys. Har typ inte så mycket att skriva då jag verkligen inte har gjort något produktivt alls utan mest bara varit. Har inte tagit några bilder heller för den delen.

Vi hörs lite senare! Kikar in om några timmar igen. Och hoppas att ni får en fin dag =) /G

Kommentarer

  1. M

    Om det är tung och våt snö så får du se snöskottningen som träningspass. Sen när der är mera lätt snö så känns det som terapi 😊 Man kan gå där i sina egna tankar, frisk luft och alla tankar får flyga fritt. Har du barnen hemma är de ju oftast överlyckliga när de kan leka i snön. Se det som en stund där du tömmer hjärnan och bara är medan du skottar❄ Mvh. Ensamstående mamma till tre😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish